Haberler

Asker Dizilerine Bir Yenisi Daha Eklendi! Başrolde Cüneyt Arkın'ın Oğlu da Var

Güncelleme:

İzleyicilerin severek takip ettiği asker dizilerine Börü ismi ile bir dizi daha eklendi. Dizinin başrolünde usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın da yer aldı.

Star TV ekranlarında yeni başlayacak olan Börü dizisi fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti. FOX TV'de yayınlanan Savaşçı ile Star TV'de yayınlanan Söz'ün yanına Börü de eklenmiş oldu.

CÜNEYT ARKIN'IN OĞLU DA VAR

Börü'nün fragmanında dizide rol alan isimler de dikkat çekti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın, Kemal Boratav isimli askeri canlandıracak.

20 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

Börü dizisi 28 Şubat çarşamba günü Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Arkın Murat Arkın Star Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

1915:

Bıktık bu saçma ırkçı dizilerden

5
14
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Türk adı battı mı?

yanıt1
yanıt0
1915:

Gidin afrindan çevirin hazır savaş varken kaçırmayın, ama dikkatli olun oburkiler gibi şehit olmayın yoksa dizi yarım kalır

6
10
yanıtYanıtla
PÖH EŞİ...:

PÖH DİZİSİ VE GERCEKTEN UZUN SÜRE TERÖR BÖLGELERİNDE EĞİTİM ALINARAK ÇEKİLEN BİR DİZİ BIRAKIN DİĞER DİZİLERİ 6 BÖLÜMDEN OLUŞAN BU DİZİ SİNEMA CEKİMİ KALİTESİNDE OLUP FİNALİ İSE SİNEMADA OLUCAKTIR BÖLÜMLER 1 ER SAATDİR. EGM OLMAK ÜZERE HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK. . .

8
2
yanıtYanıtla
Engin:

Diriliş Ertuğrul''un olduğu günde yayınlanması nedeni ile hiç bir şansı yok

5
3
yanıtYanıtla
bzkrt advls:

güzel bir proje olduğu belli ama Sen Anlat Karadenizin yanında reyting sıkıntısı yaşıyacağını düşünüyorum. Günü değiştirebilirlerse daha iyi olur. kaç zamandır yaynlanmasını bekliyorduk.

3
5
yanıtYanıtla
hımm:

Keşke çarşamba günü yayımlanmasaydı. Çarşamba günü sevilen bir dizi var. Diğre günlerde az izlenen diziler varken neden çarşamba ?Çarşamba gününe neden bu kadar takıklar. Dirilişi tahtından etmek mi amaç?

7
0
yanıtYanıtla
CİHANGİR:

GİDİP AFRİNDE CEKSINLER DIZIYI YIYORSA . NE OYLE ROL GEREGI OYUN OYNAR GIBI.

1
5
yanıtYanıtla
gezgin:

ırkçılık yasası çıkmassa güzelim ülkede bu gıbı daha cok şey göreceğiz malesef. yasa cıkarsa savaşta biter dizide biter bunu bizi yönetenlerde biliyor ama ne hikmetse 4 partide sesiz kalıyor bu konuda. tahmınımce hepside kendi yaptıkları ıcındır. ırkcılık: din, dil, mezhep, renk, düşünce ayrımcılığıdır. veya övmektir.

3
2
yanıtYanıtla
gercek ınsan:

bu dızıde barı 20 metreden en gelısmıs lazerlı durbunlu sılahlarla bır bıbrını vuramayan acemıce cekılmıs özel harekatı rezıl eden sahneler olmasın. ve askeri gıysılerı hep ütülü ve tertemiz olmasın. . nerde görülmüs operasyonda elbıseler yep yeni ütülü silahların üzerinde çizik yok. herkes ayakta toplu halde çatışıyor. . . seyırcıyı kerız yerıne koymayın

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title