Haberler

Artiste Terasse'da 8 Mart

Muhteşem İstanbul Manzarasına Karşı, Tarihi Dokusu Korunmuş Artisse Terasse, Kadınlara Unutulmaz Bir 8 Mart Günü Vaadediyor.

MUHTEŞEM İSTANBUL MANZARASINA KARŞI, TARİHİ DOKUSU KORUNMUŞ ARTİSSE TERASSE, KADINLARA UNUTULMAZ BİR 8 MART GÜNÜ VAADEDİYOR.

8 Mart Günü kadın olmanın keyfini ve güzelliğini, hoş ve farklı bir mekanda yaşayın.

Kadın eli değmiş mekanda, Kadınlar GünüLeziz yemekleri ve eşine az rastlanan kalitede canlı müzik ziyafetiyle vazgeçilmez olan Artiste Terasse, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çok özel bir gece hazırladı. Mönü büyük bir özenle hazırlandı, masalar tek tek süslendi, hatta şarkılar bile kadınlar için seçildi. O gece Artisse Terasse'taki kadınlar, kendilerini ayrıcalıklı hissetmenin ve kadın doğmanın tadını doyasıya çıkaracaklar.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Yemekler

A Woman of Paris - Çorba

I Will Survive - Ana Yemek

Thelma & Louise – Tatlı

Lovin Woman – İçki

Pretty Woman – Salata

Sophie's Choice - Tatlı

Monroe's Dream - Ana Yemek

Madonna's Rose - Ana Yemek

Taste of Cher - Tatlı

Ayrıca her hafta çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri saat 21.00 ile 01.00 arası nostaljik melodilerle bu eşsiz manzaranın tadını çıkarmak isterseniz Zeynep-Murat KÖSEOĞLU ikilisi sizleri bekliyor.

Tel: 0212 251 44 25/244 70 18

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title