Haberler

Arsuz'daki Dev Altyapı Çalışması Sürüyor

Güncelleme:

'Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi(Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı'nda çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçen kapsamlı projenin Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü ve Karaağaç mahallelerinde sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, maliyeti 56 milyon 456 bin TL olan ve Arsuz ile Belen ilçesini kapsayacak dev proje kapsamında farklı çaplarda 163 km kanalizasyon şebekesinin döşeneceğini açıkladı.

Arsuz ilçemizi modern, temiz ve daha yaşanabilir duruma getirecek çalışma kapsamında toplam 15 km atık su şebekesinin döşendiğini aktaran HATSU, teknik personel gözetiminde süren çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe ve 11 personelin görev yaptığını belirtti.

İdare ayrıca, Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinin kanalizasyon şebekelerinin ve Belen ilçesinin kanalizasyon kollektör hattı tamamlanmasıyla birlikte atık suların İskenderun Arıtma Tesisi'ne iletimininsağlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaağaç Nardüzü Belen Arsuz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title