Haberler

Arenapark'ta Yazlık Sinema Keyfi

Güncelleme:

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açık hava sineması kuruldu.

Yazın bu sıcak günlerinde ailece açık havada film izlemek isteyenler için ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açık hava sineması kuruldu. ArenaPark'ın açık hava sinemasında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 21.30'da başlayacak film gösterimi herkese ücretsiz olacak

Bir dönemin en önemli eğlence mekanlarından olan yazlık sinemalar ArenaPark'ta yeniden faaliyete geçti. Küçükçekmece Atakent'te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açık otoparkına kurulan yazlık sinemada haftanın beş günü film izlemek mümkün. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 21.30'da başlayacak film gösterimi herkese ücretsiz olacak. ArenaPark'ın açık hava sineması, gösterime girecek filmleriyle de iddialı. ArenaPark'ta bu akşam başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın paylaştığı Eyvah Eyvah'la başlayacak olan sinema keyfi, Salı günü Tolga Çevik ve Köksal Engür'ün oynadığı Sen Kimsin? İle devam edecek.

Açık havanın tadını çıkarın

ArenaPark'ta püfür püfür açık havada sinema keyfi yapmak isteyenleri Çarşamba günü Babam ve Oğlum bekliyor. Perşembe günü ise sadece çocukların değil her yaştan seyircinin gönlünde taht kuran Arabalar filmi saat 21.30'da gösterime girecek. Cuma günü de ArenaPark'ın yazlık sinemasına gelenleri Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin'in başrollerini paylaştığı Aşk Tesadüfleri Sever filmi bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

arenapark Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title