Haberler

Arda Çakmak En İyi Olmamız Gereken Sezonda Çok Kötü Durumdayız

Arda Çakmak En iyi olmamız gereken sezonda çok kötü durumdayız

Gençlerbirliği, büyük bir taraftar kitlesini arkasına almalıdır

ERCAN ATA-ANKARADHA

Gençlerbirliği Kulübü başkan adayı Arda Çakmak, Ankaralı gazetecilerle bir araya geldi. Ankara'da gerçekleştirilen toplantıya Arda Çakmak'ın yanı sıra yönetim kurulunda yer alacak isimlerden Hakan Kaynar, Kubilay Gönenç, Serdar Ulusoy, Faruk Coşkun, Talip Çankırı, Sinan Gürsoy ve Hıfzı Kuruşal da katıldı.

Spor Toto Süper Lig'i 2017-2018 sezonu İlhan Cavcav'ın adının verildiğini hatırlatan Çakmak, En iyi olmamız gereken sezonda çok kötü durumdayız. Tüm olumsuzluklara rağmen Gençlerbirliği'nin ligden düşmeyeceğine inanıyorum dedi.

Gençlerbirliği'nde yaşanan kötü süreç nedeniyle yönetimden istifa ettiklerini ve yeni bir oluşum içine girdiklerini ifade eden Çakmak, Kasım ayında yönetimden istifa ederken, aday olacağımızı açıklamıştık. Şu an yaşanan olumsuz tabloyla alakalı bir adaylık değil ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ, BÜYÜK BİR TARAFTAR KİTLESİNİ ARKASINA ALMALIDIR

Gençlerbirliği'nin, merhum başkan İlhan Cavcav döneminde maddi güç ve alt yapı konularında öne çıktığını dile getiren Çakmak, Kasadaki paranın büyük bir kısmı harcandı, alt yapı ise çalışmıyor. Gençlerbirliği'nin isim yaptığı bu iki konudaki sıkıntılar, bizi aday olmaya iten en önemli sebeplerden. Taraftar yapısının da değişmesi gerekiyor. Gençlerbirliği, büyük bir taraftar kitlesini arkasına almalıdır. diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin kendine ait bir stadı olmasının da projeleri arasında yer aldığına değinen Çakmak, Stada gelen taraftar sayımızın bizim gibi büyük bir camiaya az olduğunu düşünüyoruz. Gençlerbirliği'nin taraftar sayısını artırmak ve 20 bin kişiye oynayacak düzeye getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Hakan Kaynar ulusoy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title