Haberler

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kemer’in hizmete aç kaldığını belirten Başkan Üras, “Kemer’i de Büyükşehiri de inşallah AK kadrolar yönetecek” dedi.

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kemer'in hizmete aç kaldığını belirten Başkan Üras, "Kemer'i de Büyükşehiri de inşallah AK kadrolar yönetecek" dedi.

Katıldığı bir yerel televizyon kanalında projelerini anlatan AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, "Bölgede GATAB gibi Kemerlilerin yüzde 90 oranında memnuniyet oranına sahip bir birliğin başkanıyım. Tekirova gibi bir beldeyi imrenilecek bir turizm kenti haline getirdik. Bunlar kolay şeyler değil. Bizi kimse yolumuzdan alı koyamaz. Ne düşeceğiz, ne tökezleyeceğiz. Tempomuzu her geçen gün arttırarak çalışacağız. Kemerliler rahat olsun, biz adım adım seçim ve saha çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yaptıklarımız da ortada verdiklerimiz de ortada. 30 Mart'tan sonra Kemer hak ettiği hizmeti alacak" dedi.

AK Parti'nin hizmet ve proje partisi olduğunu vurgulayan Üras, Antalya'nın bir milyon nüfusu olduğunu belirterek "Hükümetimiz duble yollar yaptı, tüneller yaptı. Antalya- Kemer arasını 20 dakikaya indirdi. Bu bir milyon nüfusun yüzde kaçı Kemer'e geliyor? Gelse ne yapacak? Nerede yemek yiyecek? Nereyi gezecek? İşte biz bunları sağlayacağız. Antalya ile Kemer'i entegre edip kış turizmine katkı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Bölgede 4 aya düşmüş olan turizmi önce 6, ardından 8 ve sonra 10 ve 12 aya çıkartacaklarını kaydeden Üras, Kemer'de 15 bin işsiz olduğunu da hatırlattı. Kemer Belediyesi'nin artık halkın belediyesi olacağını söyleyen Üras, 30 Mart'tan sonra Kemer'in de Tekirova gibi cazibe ve çekim merkezi haline geleceğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Üras Tekirova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title