Haberler

Antalya'da Meydana Gelen Kazada Ölenlerin İsimleri Belli Oldu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Zeytinada Mahallesi D400 Karayolu üzerinde mevsimlik işçi taşıyan otobüs ile karşı yönden gelen tırın çarpışması sonucu ölenlerin isimleri belli oldu.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Zeytinada Mahallesi D400 Karayolu üzerinde mevsimlik işçi taşıyan otobüs ile karşı yönden gelen tırın çarpışması sonucu ölenlerin isimleri belli oldu.

Kaza sonrası tahkikatı yürüten Gazipaşa Jandarma Komutanlığı, ölenlerin isimlerini belirledi. Mevsimlik işçilerin başında bulunan işçi çavuşunun teşhisi sonucu ölenlerin isimlerinin şu şekilde olduğu belirtildi:

"Otobüs şoförü Ankara nüfusuna kayıtlı Veysel Çelik, muavin Kırıkkale nüfusuna kayıtlı Kubilayhan Altınışık, Batman nüfusuna kayıtlı işçi Mahmut Denktaş, Batman nüfusuna kayıtlı işçi Kezban Alkan".

Kaza sonrası yaralananlardan durumu hafif olan 37 yolcunun tedavisi Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde sürerken, durumu ağır olan 14 kişi ise Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın ardından Gazipaşa Kaymakamlığı'na vekalet eden Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı kısa bir açıklama yapan Kaymakam Tanrıseven, "Üzücü bir hadise meydana geldi. Edindiğimiz bilgiye göre 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Çok sayıda yarılılar var. Yaralıların tedavisi için devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik. Allah ölenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara ise şifa versin" dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik ise belediyenin tüm imkanları ile kazazedelerin yanında olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veysel Çelik Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title