Haberler

Ankara-Erbil Arasındaki İlişkiler - Erbil (Tekrar)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya ile röportaj AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile röportaj AK Parti İnsan Haklarıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kurt ile röportaj IKBY Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi ile röportaj Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti İnsan Haklarıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve IKBY Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi Ankara-Erbil arasındaki ilişkilerle ilgili olarak AA Muhabirine açıklamalarda bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya ile röportaj

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile röportaj

AK Parti İnsan Haklarıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kurt ile röportaj

IKBY Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi ile röportaj Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Muhsin Kızılkaya, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti İnsan Haklarıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve IKBY Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi Ankara- Erbil arasındaki ilişkilerle ilgili olarak AA Muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Muhsin Kızılkaya Ahmet Davutoğlu Erbil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title