Haberler

Ankara'da kısıtlama denetiminde araç yoğunluğu

Güncelleme:

Ankara'da kısıtlama denetiminde araç yoğunluğuANKARA'da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında polisin denetim yaptığı kontrol noktalarında araç yoğunluğu yaşandı.

Ankara'da kısıtlama denetiminde araç yoğunluğu

ANKARA'da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında polisin denetim yaptığı kontrol noktalarında araç yoğunluğu yaşandı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polis ekipleri Başkent'in birçok noktasında kontrol noktası oluşturdu. Trafikteki araçlar tek tek durdurulup, sürücülerin ve yolcuların izin belgelerine bakıldı. Ana arterlerdeki kontrol noktalarında polisin denetimleri sırasında araç yoğunluğu oluştu. Sürücüler, sıranın kendilerine gelip evrakları kontrol edildikten sonra yola devam etti. Araçlarda bulunan sürücü ve yolcular, maske kuralına uymaları konusunda da uyarıldı. Dün akşam 21.00'da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title