Haberler

Ankara'da 1 milyon liralık vurgun yapan hırsızlık şebekesi çökertildi

Güncelleme:

Kırşehir'de inşaatlardan bin 300 kilogram kablo çalarak 1 milyon TL'lik vurgun yapan 10 kişilik hırsızlık çetesi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen operasyonla çökertildi.

Kırşehir'de büyük inşaatlardan kablo çalarak devleti 1 milyon lira zarara uğratan 10 kişilik hırsızlık şebekesi, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen operasyonla çökertildi.

HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN YER BAKIYORLARDI

Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi inşaatı ve Kırşehir Cezaevi inşaatından bin 300 kilogram bakır malzeme çalarak devleti 1 milyon lira zarara uğratan 10 kişilik hırsızlık şebekesini alınan ihbar üzerine takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda suç şebekesinin Kızılcahamam ilçesi civarında da hırsızlık yapmak için arayış içerisinde olduğu belirlendi.

EKİPLER OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Zanlıların daha önceki olaylarda kullanıldığı tespit edilen araçlar ile ilçede bulunduklarını belirleyen Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Yapılan takipte şüphelilerin Kızılcahamam'da bir kahvehanede toplanacağını belirleyen polis ekipleri, adrese düzenlenen baskınla şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahısların üst aramalarında çok miktarda para ele geçirildi. Zanlılar, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızılcahamam Kırşehir Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

müslüman müteahhit:

islam yolunda çalmışlarsa haram değildir ve serbest kalmaları gerekir.

0
8
yanıtYanıtla
Poyraz49:

Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun. . . . ? sana bu yetkiyi kim verdi. . . . ?Sen İslamiyeti bilen bir olsan dinde hırsızlık haram olduğunu bilmem gerekir. . utanmadan birde Müslüman Müteahhit diye nik kullanıyorsun, bu ne terbiyesizlik

yanıt4
yanıt0
kibar feyzo:

dinsizzz münafıkk

yanıt0
yanıt0
GAZİ:

Yakalamışlar polislerin eline sağlık ama ilk mahkemede direk serbest kalacaklar hırsızlığın suçu maleesef yok kanunlarda

5
0
yanıtYanıtla
canan:

oh yakalanmışlar

4
1
yanıtYanıtla
MSDS:

Hurdacılar sitelerinde bir tane yasal evraklı mal var mı . . ?

0
0
yanıtYanıtla
temel:

kader kurbanlari yani bir sey olmaz akp oldugu surece hirsizlik suc mu kem kum derler haftaya cikarlar hirsizlik nasil ufak suc oluyor daha onu da anlamadim bence adalet bakani kim sorumlu ise hirsizlik buyuk suc olacak ayni terør gibi cezasi olacak kimse kimseye zarar verme hakki yok hirsizllari akp koruma altina almak isterse o zarar verdikleri insanlara parasi ve zarari ødeyecek hep

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title