Haberler

Adana'da bir kadın, tartıştığı amcasını bıçakla yaraladı

Güncelleme:

Adana'da, 39 yaşındaki bir kadın ile amcası arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce kadın, bıçakla amcasını yaraladı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kadın, tartıştığı amcasını bıçakla yaraladı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Adalet Sokak üzerinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Sevgi O. (39) ile amcası Kamuran O. (52) arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞÜNCE KAN AKTI

Tartışma kavgaya dönüşünce Sevgi O. bıçakla amcasını yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri bıçakla yaralanan Kamuran O.'yu Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.

YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Sevgi O., polis gözetiminde olayın gerçekleştiği yerde olayın nasıl yaşandığını anlattı. Kamuran O.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polisin konu ile ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kozan 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

Mehmedim:

erkeğe şiddete hayır...

4
0
yanıtYanıtla
oha:

ne biçim akraba la bunlar? madem yararınız yok bari zararınız olmasın

1
0
yanıtYanıtla
SİVRİ UÇLU BIÇAK:

Sivri uçlu bıçak silahı üretilmesi ve satışının yasaklanması lazım. Heryerde satılıyor. Hergün onlarca bıçaklama haberi.

1
0
yanıtYanıtla
Co hart:

Adanaysa çok görmemek lazım.Su çukur denen aptal dizi yasaklanmali

1
0
yanıtYanıtla
ds:

her şehrin varoşlara layık olan semti vardır. bu mahallede oralardan biri. sen her yeri los angeles olan yerde mi yaşıyorsun sükse kasıntısı

yanıt4
yanıt0
BUNAK:

Burnuma pis kokular geliyiiii haaa???

0
0
yanıtYanıtla
:

Yinemi adana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title