Haberler

Almeda Abazi, Sayışman Ailesine Girdi

Güncelleme:

Tolga Sayışman ile sürpriz bir aşka yelken açan Almeda Abazi, Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen partiye sevgilisi ve Sayışman'ın kız kardeşiyle katıldı.

Ünlü model, lansmana sevgilisi ve Sayışman'ın kız kardeşi Nil Sayışman ile katıldı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM ORADAYDI

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen partiye katılanlar arasında Ayşe Hatun Önal, Deniz Berdan, Ayşe Kucuroğlu, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Büşra Pekin, Öykü Serter, Merve Sevi, Saba Tümer, Vatan-Yasemin Şaşmaz, Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi, Tuğba Özerk, Umut Eker, Selin Türkmen gibi sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim yer aldı.

AİLEYE GİRDİ

Tolgahan Sayışman'la evleneceği konuşulan Almeda Abazi, aileye girdi. Ünlü model, lansmana sevgilisi ve Sayışman'ın kız kardeşi Nil Sayışman ile katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esma Sultan Yalısı Tolgahan Sayışman Ayşe Hatun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

İrfan:

Tanıtım kelimesi Türkçe''den çıkarıldı mı yoksa? o lasman yazan ellerinizi ve dillerinizi eşek arıları sokar İnşallah. Bunu yazanlar, söyleyenler aydın geçinir birde. Sen önce kendi benliğine ve kelimelerine sahip çık.

29
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title