Haberler

Almanya'da Yaşayan Türk Kuaför, İşletmesinin 20'nci Yılını Kutluyor

Nürnberg yakınlarındaki Fürth kentinde yaşayan Sakine Taşdemir, kuaför salonunun 20.yılını kutlarken, müşterilerine hem ikramda bulundu hem de, ücretlerde yüzde 10 indirim yaptı.1983 yılında kuaförlük okulunu bitirdikten sonra çeşitli iş...

Nürnberg yakınlarındaki Fürth kentinde yaşayan Sakine Taşdemir, kuaför salonunun 20.yılını kutlarken, müşterilerine hem ikramda bulundu hem de, ücretlerde yüzde 10 indirim yaptı.

1983 yılında kuaförlük okulunu bitirdikten sonra çeşitli iş yerlerinde çalışan ve 20 yıl önce kendi iş yerini açan Sakine Taşdemir'in bu mutlu gününde, Fürth Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Jung başta olmak üzere ailesi, yakınları ve müşterileri onu yalnız bırakmadılar.

Tohmas Jung hatıra defterini imzalarken yaptığı konuşmada Sakine Taşdemir'i överek, Fürth'ün göç alan bir şehir olduğunu, böylece Sakine Taşdemir'in müşterilerinin daha da artacağına inandığını kaydetti.

Sakine Taşdemir ise, 20 yıl uzun bir zaman ve ayakta kalmak oldukça önemli. Müşterilerimin önemli bir bölümü Alman. Saçlarına ve makyajlarına önem veriyorlar. Biz onlara kaliteyi sağlıyoruz ve güler yüz gösteriyoruz. Bir Türk olarak yaptığımız iş beğeniliyor. Onlar memnun, biz de memnunuz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title