Haberler

Ali Zitouni Konyaaltı Belediyspor Formasıyla Sahaya Çıktı

Bölgesel Amatör Lig’i 7’nci gurupta mücadele eden Konyaaltı Belediyespor, bu hafta Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u ağırladı.

Bölgesel Amatör Lig'i 7'nci gurupta mücadele eden Konyaaltı Belediye spor, bu hafta Bucak Belediyesi Oğuzhan spor'u ağırladı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada, Antalya spor'da 2007-2012 yılları arasında forma giyen Tunus'lu profesyonel forvet oyuncusu Ali Zitouni'de ilk kez forma giydi. Konyaaltı Belediye spor renkleriyle yeşil sahalara geri dönen Ali Zitouni, ilk maçında performansıyla da göz doldurdu.

Futbola 1.5 yıl ara verdikten sonra hırslandığını ve daha fazla spor yapmaya başladığını belirten Ali Zitouni, "Buraya geldim ve başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya taraftarının ve Türk sporseverlerin yakından tanıdığı Ali Zituni'nin Konyaaltı Belediyespor'da 1,5 yıl forma giyeceğini belirtti. Ali Zituni'nin takımda başarılı olacağına inandığını vurgulayan Başkan Böcek, ilerleyen yıllarda Konyaaltı Belediyespor'un 3'üncü lige yükselmesini hedeflediklerini belirtti.

Bölgesel Amatör Lig'i 7'nci gurupta 5. sırada yer alan Konyaaltı Belediyespor, 21 Şubat Pazar günü Afyon İscehisarspor ile konuk takım olarak karşı karşıya gelecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Konyaaltı Zitouni Bucak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title