Haberler

Ali Poyrazoğlu Yeni Oyunuyla Pozitif Enerji Saçtı

Güncelleme:

Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu, yeni oyunu 'Babam 9 Doğurdu' ile seyircisiyle buluştu.

Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu, yeni oyunu 'Babam 9 Doğurdu' ile seyircisiyle buluştu. Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sergilenen oyunu en erken izleyenler arasında Zeynep Özal, Bülent Kayabaş, Özdemir Erdoğan gibi isimler vardı.

Oyun sonunda Poyrazoğlu; "Şimdi herkes oyunla ilgili görüşlerini twitter'dan yazsın, tek tek okuyup beğendiniz mi bakacağım" sözleriyle seyircilerine seslendi.

Ali Poyrazoğlu'nun Eli Saghi'nin "Benim Biricik Ailem" adlı oyunundan yola çıkarak yeniden yazdığı 'Babam 9 Doğurdu' Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatro seyircisiyle buluştu. Oyunu ilk izleyenler arasında Bülent Kayabaş, Özdemir Erdoğan, Hıncal Uluç, Zeynep Özal gibi isimler vardı.

Pozitif enerjiyle yaşamın tatsızlıklarına ve sıkıntılarına meydan okuyan dört kişilik bir ailenin öyküsünü anlatan oyunda Ali Poyrazoğlu'nun yanı sıra; Eser Ali, Nur Gürkan, Güneş Emir ve Selam Sevim izleyici karşısına çıkıyor.

Zeynep Özal genç sevgilisiyle geldi

Zeynep Özal oyuna genç sevgilisiyle birlikte geldi. Oyun öncesi moralsiz olduğu gözlenen Zeynep Özal, tüm seyirciler gibi oyun sırasında kahkahalara boğuldu. Babam 9 Doğurdu; esprileri, eleştirileri ve oyunculuk performanslarıyla tam not aldı. Ali Poyrazoğlu oyun sonunda "Şimdi herkes twitter'dan oyunla ilgili görüşlerini, yorumlarını yazsın. Bakalım beğenmiş misiniz, öğrenelim" diyerek performanslarını bu sayede ölçeceklerini söyledi.

"Eyvah yakalandık!"

Oyun sonrası gelinini oynayan Güneş Emir ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi'ni turlayan Ali Poyrazoğlu, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara da espri yapmayı ihmal etmedi. Ali Poyrazoğlu, "Eyvah yakalandık! Çekmeyin lütfen çekmeyin! Çekecekseniz o zaman haberim yokmuş gibi çekin! Ama güzel çekin!" sözleriyle fotoğrafçılara takıldı.

'Babam 9 Doğurdu' adlı oyun 11 – 19 – 20 – 23 Nisan tarihlerinde Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Özdemir Erdoğan Ali Poyrazoğlu Bülent Kayabaş Zeynep Özal Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title