Haberler

Aleyna Tilki'den "70 Milyon Liralık Yılbaşı İkramiyesi Sana Çıksa Ne Yaparsın?" Sorusuna Olay Cevap: Dağıtırım

Güncelleme:

Önceki akşam Asmalımescit'te görüntülenen şarkıcı Aleyna Tilki, muhabirlerin '70 milyon liralık yılbaşı ikramiyesi size çıksa ne yaparsınız?' sorusuna "Haksız kazanç olduğu için hepsini dağıtırdım." dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Asmalımescit'te bulunan bir mekana girerken görüntülendi. 70 milyonluk ikramiye hakkında konuşan genç şarkıcı, haksız kazanç olduğunu söyleyerek hepsini dağıtacağını söyledi.

"70 MİLYON BANA ÇIKSA HEPSİNİ DAĞITIRIM"

Milliyet'in haberine göre; bir mekana girerken muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aleyna Tilki, "Milli Piyango 2018 yılbaşı ikramiyesi 70 milyon lira. Sana çıkarsa ne yaparsın?" sorusuna "Ben öyle bir haksız kazancı kabul edemezdim, bana çıksa hepsini dağıtırdım. Ben paramı, bileğimin hakkıyla ve sesimle kazanmak istiyorum" yanıtını verdi.

Aleyna Tilki'den '70 Milyon Liralık Yılbaşı İkramiye Sana Çıksa Ne Yaparsın?' Sorusuna Olay Cevap: Dağıtırım

KIYAFETLERİNİ YANINDA TAŞIYOR

Her zaman olduğu gibi spor kıyafetleriyle görüntülenen Aleyna Tilki, elindeki valizle dikkat çekti. Gazetecilerin valizi sorması üzerine genç şarkıcı, "İçinde kıyafetlerim var. Üzerimi değiştireceğim." şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asmalımescit Aleyna Tilki Milliyet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (80)

x:

Haksız kazanç olduğu için zaten bilet almam dese daha inandırıcı. .

20
1
yanıtYanıtla
dsdsds:

yaptığı iş ile çok haklı kazanç sağlıyor mübarek

14
3
yanıtYanıtla
ad:

aynensanki yaptığı işle kazandığı trilyonlar çok hakkanektekonuştu balkabağa

yanıt0
yanıt1
çağla:

sesle para kazanmakta haram

4
12
yanıtYanıtla
isim:

o zaman imamlar en büyük günahkar. çağla ve çağla gibiler sadece konuşmuş olmak için konuşmaktan vazgeçin

yanıt9
yanıt1
??:

BU ZAMANA KADAR KİME NE DAĞITMIŞ

14
1
yanıtYanıtla
Hak:

Kendi hakkıyla kazandığını dağıtmak zorunda değil ayrıca bir elin yaptığını diğer el görmeyecek senin görmen gerekmiyor bilemezsin

yanıt0
yanıt0
BOMBACI:

doğru söylüyor dağıtır tabi. ama parayı değil orasını burasını

5
8
yanıtYanıtla
merve koç:

senin fikrin zikrin o olurdu demekki. kötü kalpli insanlar keşke olmasnız

yanıt3
yanıt1
FENERLİ:

haksız kazanç diye düşünüyorsan sana çıkma şansı yok demektir. . çünkü bilet almamış olman lazım. . !!

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title