Haberler

Akşehir'de Bir Vatandaş Donarak Öldü

Konya'nın Akşehir İlçesine Bağlı Karabulut ve Alanyurt Köyleri Arasında Bulunan Boş Arazide Bir Erkek Cesedi Bulundu. Şahsın Soğuk Nedeniyle Donarak Öldüğü Tespit Edildi.

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Karabulut ve Alanyurt köyleri arasında bulunan boş arazide bir erkek cesedi bulundu. Şahsın soğuk nedeniyle donarak öldüğü tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri ilçeye bağlı Karabulut ve Alanyurt köyleri arasında bulunan Akşehir Belediyesi'ne ait atık su arıtma tesisi yakınlarında bir erkek cesedi buldu. Otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin 5-6 gün önce soğuktan donarak öldüğü tespit edildi. Üzerinde herhangi bir kimlik çıkmayan ve 35-40 yaşları arasında olduğu tahmin edilen şahsın kimliğinin tespiti için çalışmaların başladığı bildirildi.

(CA-FM)

20.01.2008 15:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title