Haberler

AKP Adapazarı Merkez İlçe Danışma Toplantısı

AKP 20. Olağan Adapazarı Merkez İlçe Danışma Toplantısı Geniş Bir Katılımla Yapıldı. Toplantıda Konuşan Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "AK Parti Yine Zafer Kazanacak" Şeklinde Konuştu.

AKP 20. Olağan Adapazarı Merkez İlçe Danışma Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Toplantıda konuşan Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "AK Parti yine zafer kazanacak" şeklinde konuştu.

AK Parti 20. Olağan Merkez İlçe Danışma Toplantısı, Serdivan Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantıya, Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi Cemal Kamacı, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Türk halkının özlemini duyduğu refah dolu günlerle hızla gelişen ve büyüyen Türkiye'ye Ak Parti ile kavuşmaya başladığını söyledi. Duran, siyasetin çeşitlenmeye başladığı bu günlerde, Ak Parti'nin icraatlarının halka en iyi şekilde anlatılması gerektiğini ifade etti. Sakarya teşkilatına seçimler öncesinde büyük görevler düştüğünü belirten Duran,

“Önceki seçimlerde 6 milletvekili çıkarma başarısını gösteren teşkilatımız, önümüzdeki seçimlerde de bu başarıyı yakalamalıdır. İl Teşkilatına büyük görev düşüyor. En ücra köşedeki vatandaşlara ulaşmalıyız. İcraatlarımızı ve çalışmalarımızı halkımıza en iyi en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu konuda gençlik ve kadın kollarına da çok iş düşüyor. Hesabımızı çok iyi yapıp, önümüzdeki seçimlerde milletvekili sayısını 6'dan aşağıya düşürmemeliyiz. Tüm teşkilatımıza başarılar diliyorum” dedi.

Danışma toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(MK-AK)

18.02.2007 18:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title