Haberler

Akev Heyeti, Serik'te Esnafla Buluştu

Antalya'nın Serik ilçesinde yeni kurulan Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Hayati Aktaş ve mütevelli heyeti, Kadriye Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Antalya'nın Serik ilçesinde yeni kurulan Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Hayati Aktaş ve mütevelli heyeti, Kadriye Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Kadriye Mahallesi'nde esnafla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AKEV Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik yılında faaliyete geçeğini bildirdi.

Başkan Çalık, "Öğrencilerin bulunduğu yerde, hareket olur. Antalya AKEV Üniversitesi, bölgemiz için büyük bir nimettir. Bunu iyi değerlendirelim. Gerçekten geleceğiniz, bu üniversite ile daha da parlayacak. Kadriye'deki bu üniversitenin açılması için üzerimize düşen ne varsa yaptık." dedi.

Antalya AKEV Üniversitesine yeni atanan Rektör Hayati Aktaş ise, "Bir araya gelmek bile bir başlangıçtır. Beraberliği sürdürmek bir ilerlemedir. Beraber çalışmak ise başarıdır. İşte sizlerle bunun için bir araya geldik. İnşallah bu birliktelik ve beraberlik içerisinde gerçek başarıyı yakalayacağız. Ben üzerime aldığım hiçbir görevde başarısız olmadım. Hep başarılı oldum. Dolayısıyla buraya zoru başarmak için geldim." diye konuştu.

Mütevelli Heyeti Başkanı Selahattin Çiçek de, halkın üniversitesini kurmak için yola çıktıklarını, 10 yıldır imece usulü çalışarak bugünlere geldiklerini söyledi.

Çiçek, "Üniversitemiz eğitime başladıktan sonra Kadriye'de en az 30 bin kişi kalacak. İlk 5 yıldaki hedefimiz 8 bin öğrenci olacak. İçi dolu, kaliteli bir eğitim verecek üniversitemize rektörümüz de atandı. Kadriyeliler olarak üniversitemize sahip çıkın. Biz üniversite olarak dünyaya Kadriye'den 'Merhaba' demek istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Çiçek Ramazan Çalık Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title