Haberler

Akçakoca Belediyesinden Öğrencilere Karne Şenliği

2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminin sona ereceği bu haftada Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından karne şenliği düzenledi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminin sona ereceği bu haftada Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından karne şenliği düzenledi. Akçakoca Belediyesi bahçesinde gerçekleşen etkinlik tiyatro gösteriyle başladı.

Akçakoca Belediyesi bahçesinde gerçekleşen karne şenliğine Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Özer, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Yalılı ve öğretmenler iştirak etti.

Şenliğin ilk günü tiyatro gösteriyle start alındı. Birbirinden güzel skeçler ve oyunlar yüzlerce öğrenci tarafından beğeniyle izlendi.

Burada bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, eğitimin önemine değindi. "Gözünü daha gelişmiş bir gelecek hedefine dikmiş toplumlar, en büyük yatırımı bilgiye, eğitime ve dolayısıyla gençlere yapıyor" diyen Başkan Yemenici şu sözlere değindi "Daha gelişmiş ve daha güçlü bir Türkiye hedefinin büyük umudu ve güçlü teminatı çocuklardır. İlk defa ilçemizde karne şenliği düzenleniyor ve bizler ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Ramazan vesilesiyle çocuklara bir eğlence düzenlemek istedik hem de karne şenliği gerçekleştirmek istedik. Biliyorsunuz Cuma günü karne alınıyor, üç gün boyunca birbirinden güzel etkinlere yer verilecek. Tiyatro gösterilerimiz olacak, asıl büyük etkinliğimiz yarın. Büyük dev jenga kurulacak, şişme oyun parkları kurulacak, çocuklarımıza çeşitli hediyeler dağıtacağız. Karne şenliği adı altında düzenlemiş olduğumuz 1.2.3. ve 4.sınıf öğrencilerimiz doyasıya eğlenecekler" diye belirtti ve üç saat süren etkinliklerin sonunda Belediye Başkanlığı tarafından çocuklara simit, ayran ve balonlar dağıtıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Ömer Özer Akçakoca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title