Haberler

Akasya Kültür Sanat Eğlence Dolu Bir Dünya

Güncelleme:

Her ay birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapan Akasya Kültür Sanat, Mart ayında' da çok özel programlı ile kültür sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Usta tiyatrocuları, ünlü sanatçıları heyecanla beklenen etkinlikleri herkesin kolaylıkla ulaşabileceği şekilde bir araya getiren AKS, eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Tiyatro, müzik, dans, söyleşi ve gösteri adına herkesin ortak buluşma noktası olan AKS, minik misafirleri ve aileleri içinde özel etkinlikler sunuyor.

3 Mart Cumartesi; 13.00' da Yumurtaların karışmasından dolayı diğer civcivlerle dünyaya gelen şirin kuğu yavrusunun ve onu arayan annesinin maceralarını komik bir dille anlatan ''Çirkin Ördek Yavrusu'' müzikli çocuk oyunu çocukların eğlence dolu vakit geçirmesini sağlayacak.

9 Mart Cuma; 20.30' da Usta oyuncu Altan Erkekli' nin kendi yaşamından hikayelerini anlatacağı ''Şifa Niyetine'' tiyatro oyununda, ünlü oyuncu Veysel Diker de piyano, keman, kontrabas, gitar ve perküsyondan oluşan orkestrası eşliğinde sevilen türküleri seslendirecek.

16 Mart Cuma; 20.30' da Murat Kürüz' ün yazıp yönettiği, günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan mizah örneğindeki ''Yetersiz Bakiye'' adlı oyununda ünlü oyuncular Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Cengiz Şahin ve Eylül Öztürk yer alıyor.

24 Mart Cumartesi; 13.00' da Umut Vardarlı' nın uyarlayıp yönettiği ''Tom ve Jerry'' müzikli ve danslı çocuk oyunu minik izleyicilerle buluşacak.

30 Mart Cuma; 20.30' da Nihal Yalçın'ın oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu ''Antabus'' Leyla Taşçı karakterinin hayata dair yaşadığı zorlukları kadın gözünden farklı bir dille anlatıyor.

Biletler AKS Gişe ve Biletix'te…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title