Haberler

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi Açıklaması

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 5. Bölge Koordinatörü, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, "Bizim teşkilatımızda Cumhurbaşkanımızın bakışına göre bir milletvekilinin görevi ile bir mahalle veya köy temsilcisinin görevi arasında sadece içerik anlamında farlılıklar var ama ruh...

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 5. Bölge Koordinatörü, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, "Bizim teşkilatımızda Cumhurbaşkanımızın bakışına göre bir milletvekilinin görevi ile bir mahalle veya köy temsilcisinin görevi arasında sadece içerik anlamında farlılıklar var ama ruh anlamında farklılıklar yok." dedi.

Milletvekili Geldi, Suluova ve Taşova belediyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geldi, ziyaretler sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Partili belediyelerin yapmış oldukları faaliyetlerle alakalı performanslarını takip ettiklerini belirterek, "Bu çerçeve de Amasya'daki belediyelerimizi ziyaret ederek çalışmalarını inceliyoruz." dedi.

"Hedefimiz, AK Parti'nin hizmetlerini milletle buluşturma noktasında bir eksiğin kalmamasını temin etmektir." diyen Geldi, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımızın bakışına göre bir milletvekilinin görevi ile bir mahalle veya köy temsilcisinin görevi arasında sadece içerik anlamında farlılıklar var ama ruh anlamında farklılıklar yok. Çünkü AK Parti'de gönül hizmeti yürüten fedakarca çalışan başta kadın ve gençlik kollarımız bütçeleri olmamasına rağmen çok çalışıyorlar."

Ziyaretleri sırasında Geldi'ye, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Geldi Ak Parti Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title