Haberler

AK Parti Suşehri İlçe Teşkilatının Ziyaretleri

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili Ankara'da bazı görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili Ankara'da bazı görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Suşehri teşkilatı olarak Ankara'da bazı bakanlık ve bürokratlara ziyarette bulunduklarını aktardı.

Ziyaretin ilçe açısından son derece verimli geçtiğini vurgulayan Uğurlu, "Özellikle ilçemizin öncelikli projelerinden olan ve sulama amaçlı olarak yapılması hedeflenen Çataloluk Serpinti barajı ile çok önemli gelişmeler oldu. Bu baraj ile ilgili dosya Cumhurbaşkanımızın onayı aşamasına gelmiş durumdadır. Bu konuda çok yakında müjdeli haberler bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

İlçeye müjdelerle döndüklerini belirten Uğurlu, şunları kaydetti:

"Diğer önemli bir konu ise ilçemizde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam hastanemizin yatak sayısının artırılmasıydı. Bu konuda Sağlık Bakanımızla istişarede bulunduk. Hastane inşaatının bitiminde kapasitesinin artırılması, bölgemizin coğrafi açısı göz önüne alınarak değerlendirileceği konusunda bakanımız bizleri bilgilendirdi. Yine devlet hastanemizin doktor açığı konusunda ise hastanemize dahiliye ve fizik tedavi uzmanı atandığı müjdesi verildi. Şubat ayı itibarıyla hastanemize birçok uzman doktorun yanı sıra sağlık personeli de atanacaktır.

Milli Eğitim Bakanımızın girişimi ile ilçemize spor toto teşkilatı tarafından yeni bir spor kompleksi yapılacak.

Bu yıl içerisinde yeni öğretmenevimizin yapımına başlanacak. Ulaştırma Bakanlığımızın girişimleri ile Suşehri Belediyesi Kılıçkaya sosyal tesislerine bir adet yeni tekne ile yüzer iskele verilmesinin sözünü aldık."

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğüne personel ataması yapılacağını aktaran Uğurlu, ilçeye kapalı halı sahanın yapılacağını da müjdeledi.

Çiftçilerin en önemli istekleri arasında yer alan Toprak Mahsulleri Ofisinin Suşehri'ne ofis açması konusununda girişimlerde bulunduklarını belirten Uğurlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İlçemize kurulması planlanan organize sanayi bölgesiyle ilgili İstanbul Milletvekilimiz Ekrem Erdem ile istişare gerçekleştirdik, güzel temaslarımız oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Uğurlu Ak Parti Suşehri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title