Haberler

AK Parti Milletvekilleri, Mesut Yılmaz'ı Tebrik Etti

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Rize'den Bağımsız Milletvekili Seçilen Mesut Yılmaz'ı Tebrik Ederek Kendisiyle Rize İli İçin Birlikte Çalışma Ortamı Bulmayı Ümit Ettiklerini Söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Rize'den bağımsız milletvekili seçilen Mesut Yılmaz'ı tebrik ederek kendisiyle Rize ili için birlikte çalışma ortamı bulmayı ümit ettiklerini söyledi.

Rize'nin AK Parti'li milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, yaptıkları açıklamada, tek başına iktidar olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Seçimden önce yaptıkları tahminlerin gerçekleştiğini belirten Bayramoğlu, "Seçim çalışmaları sırasında yüzde 45'leri bulan bir oyla yeniden iktidar olacağımızı söylemiştim. Seçimde oyunu arttıran tek parti AK Parti olmuştur. MHP ise önceki dönem kaybettiği oyları geri alarak meclise girmiştir. Rize'de 3 milletvekilliğini kazanmayı

hedefliyorduk. Ancak eski başbakanımız sayın Mesut Yılmaz, Rize'den bağımsız milletvekili seçilmeyi başardı. Kendisini tebrik ediyoruz. İnşallah, seçim döneminde Rize için verdiği sözlerin arkasında durur ve birlikte çalışma ortamı buluruz" dedi.

AK Parti'nin Rize'nin il ve ilçelerinde oylarını artırdığını vurgulayan Bayramoğlu, "Rize'nin 2-1 olması veya 3-0 olması, Rize'ye gelecek hizmetleri kesinlikle değiştirmeyecektir. Seçim sürecinde verdiğimiz sözlerin arkasındayız ve tümünü yerine getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Lütfü Çıkaroğlu ise, Türk halkının sandık başına giderek demokrasinin gereğini yerine getirdiğini ve iradesinin sandığa yansıdığını söyledi. AK Parti'nin önümüzdeki 20 yılda demokratik hayata büyük katkısı olacağını savunan Çırakoğlu, Rize'den bağımsız milletvekili seçilen Mesut Yılmaz'ı da tebrik etti.

(GÖK-MU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title