Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Kartal'da Vatandaşla Buluştu

AK Parti Milletvekili adayı Osman Boyraz, “Ülkemizin dört bir yanına özellikle Ortadoğu coğrafyasında yaşanan olumsuz hadiselerin Türkiye’ye sıçramaması adına Türkiye’de güçlü bir iktidarın, güçlü bir liderin olması gerekiyor” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Osman Boyraz, "Ülkemizin dört bir yanına özellikle Ortadoğu coğrafyasında yaşanan olumsuz hadiselerin Türkiye'ye sıçramaması adına Türkiye'de güçlü bir iktidarın, güçlü bir liderin olması gerekiyor" dedi. Kartal'da seçim çalışmalarını sürdüren Boyraz, para bozdurmak için dolaşan bir bayana ise parasını bozarak yardımcı oldu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Osman Boyraz, seçim çalışmaları çerçevesinde Kartal'da vatandaşla buluştu. Hürriyet Mahallesi'nde çalışmaları sürdüren Boyraz, sokakta dolaşarak vatandaşın derdini dinledi. Esnafı da ziyaret eden Boyraz, Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı'na girerken, para bozdurmak isteyen Melek Aslan isimli bir bayana da yardımcı oldu. Yanında bulunan 50 lirayı bozdurmaya çalışan Melek Aslan'a yardımcı olan Osman Boyraz, daha sonra muhtarlığı ziyaret etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milletvekili Osman Boyraz, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Doğrusu ben 7 Haziran'dan daha farklı bir heyecan ve coşku görüyorum. 7 Haziran'da biraz daha insanlarımız daha doğrusu iletişim kurmakta zorlanıyorduk belli yerlerde. Ama şu 4-5 günde belki de sürecin getirmiş olduğu olumsuzlukların bir an önce bertaraf edilmesi noktasında vatandaş bir kez daha kendi üzerine düşeni veya düğümlenen, kilitlenen bu kapıyı daha rahat açılabilmesi için yetkisini kullanacak diye düşünüyorum" dedi.

Vatandaşın yetkisini istikrardan yana kullanacağına inandığını vurgulayan Boyraz, "Yaklaşık 12 yıldır devam eden iktidarın son 5-6 aydır, seçimlerden sonraki Türkiye'deki kaosun, belirsizliğin, aslında belirsizlik yok ama sonuçta tek parti iktidarı yok. Bunun getirmiş olduğu dezavantajı biran önce avantaja çevirmek için gerçekten milletimizde bir vicdani, bir ruhu harekete geçmiş ve ben onların ferasetine, basiretine güveniyorum. Ülkemizin dört bir yanına özellikle Ortadoğu coğrafyasında yaşanan olumsuz hadiselerin Türkiye'ye sıçramaması adına Türkiye'de güçlü bir iktidarın, güçlü liderin olması gerekiyor. Hamdolsun ki milletimiz bu yetkinlikte, bu bilgide, bu öngörüde. İnşallah bu seçimde gerekli hassasiyeti vatandaşımız gösterecek. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Mahallede büyük ilgi gören Boyraz, mahallede dolaşırken, gençlerle ve vatandaşlarla da resim çekildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osman Boyraz Ak Parti Türkiye Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title