Haberler

AK Parti'li Özyer, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

1 Kasımda yapılacak milletvekili genel seçimleri için partiler Muğla ve ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ederken AK Parti’liler Fethiye’deki kahvaltıda birlik ve beraberlik gösterisi yaptı.

1 Kasımda yapılacak milletvekili genel seçimleri için partiler Muğla ve ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ederken AK Parti'liler Fethiye'deki kahvaltıda birlik ve beraberlik gösterisi yaptı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatının verdiği kahvaltılı toplantıda eski ilçe başkanından, gençlik kolları başkanına, teşkilatta görev yapmış partililere kadar herkes birlik ve beraberlik mesajı ortaya koydu.

AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının Orman İşletme Müdürlüğünde verdiği kahvaltıya AK Parti Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer, Muğla Milletvekili adayı Nihat Öztürk, Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, ilçe teşkilatı üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü salonunda verilen kahvaltıda konuşan Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 'Ben birinci sıradayım nasıl olsa milletvekili olurum diye düşünmemek' gerektiğinin altını çizen Özyer: "Daha fazla oy alınca bana yıldız koymayacaklar. Ama siyasette benim bölgeme vereceğiniz destek benim elimi güçlendirecek yani partimin Fethiye'de alacağı birincilik daha fazla yatırım gelmesi kısacası bölgeye verilecek destek daha fazla oyla gerçekleşiyor " diye konuştu.

ÖZYER TEK BAŞINA İKTİDARA İHTİYAÇ VAR

AK Parti Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer : "Kaynakların bol olduğu çok güzel bir coğrafyadayız. Petrolümüz yok ama petrol kadar değerli, denizimiz, güneşimiz, suyumuz var ve dünyayla mücadele edebilecek yetişmiş insan gücümüz var. Ama bir o kadarda düşmanlarımız var. Türkiye'nin sorunlarını çözebilmesi için tek başına iktidara ihtiyacı var ." dedi. 7 Haziran'da milletin AK Partiye bir ikazda bulunduğuna işaret eden Özyer: "Milletimiz 13 senedir seni tek başına iktidar yapıyorum. Biraz kendine çeki düzen ver dedi ve koalisyon kurun dedi. Ama yine sensiz olmaz, sen en büyük partisin, birincisin senin koalisyonla yönetimde olmanı istiyorum dedi. Ancak CHP de MHP de iktidara hazır değiller. İktidar olmak istemiyorlar. İktidar olmak isteyen koalisyona girer, milletin güvenini, teveccühünü kazanır ve iktidara yürür. Bizde muhalefet yapabilmek için kurulmuş partiler" dedi.

Ak Parti teşkilatının bir arada olması gerektiğine vurgu yapan Özyer: "Birlik ve beraberliği oluşturmamız lazım. Ben birinci sıradayım nasıl olsa milletvekili olurum diye düşünmemek lazım. Daha fazla oy alınca bana yıldız koymayacaklar. Ama siyasette benim bölgeme vereceğiniz destek benim elimiz güçlendirecek. Bu güç benim şahsıma lazım değil. Sizlere soruyorum. Şimdiye kadar ben hangi ihaleyi aldım devletten? Hangi akrabamı bir yere müdür yaptım? Hangi adamıma, arkadaşıma torpille bir iş yaptım? Hangi partiden olursa olsun yapılan projeleri kabul ettim. Parti ayrımı gözetmedim. Bende seçimlerde bütün hemşehirlilerime parti olayını bırakın, ben CHP'nin MHP'nin sahip olduğu hassasiyetlere sahip değil miyim? Hepsine sahibim hiçbir beklentim yok" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özyer Ak Parti Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (1)

ahmet:

sayın özyer fethiye tersanesi ne zaman taşınacak acaba şu işe bir el atsanız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title