Haberler

AK Parti'li Ayalan'dan CHP'ye Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) Kastederek Cumhurbaşkanını Milletin Seçmesinden Korkanlar Olduğunu Söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) kastederek cumhurbaşkanını milletin seçmesinden korkanlar olduğunu söyledi.

AK Parti Turhal Seçim Koordinasyon Merkezi, Milletvekili Şükrü Ayalan, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti İl Başkanı Eyüp Akın, İlçe Başkanı İzzet Bozduman, Tokat Milletvekili Adayı Hüseyin Gülsün ve çok sayıda partilinin katılımı ile açıldı. Törende konuşan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Belediye olarak insanlarımıza bir çok sözler vermiştik. Gördüğünüz gibi onların birçoğunu tek tek yerine getirdik. Burada hizmetlerimizi saymakla bitiremeyiz.

Ama sizlerin gücü ve desteği ile yolumuza hızla devam edeceğiz. Sizlerin bu coşkusu ve heyecanı partimizi yine tek başına iktidar yapacaktır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayalan ise, 1 oyun bile kıymeti olduğunu belirterek, "Oylarınızı parçalama zamanı değil, milletin selamete çıkma zamanıdır. Bu millet cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılanları unuttu mu zannediyorsunuz? Aziz milletimizin huzuruna 4 yıl sonra çıkınca başımız dik, alnımız açık. Hiçbir şekilde millete verdiği sözü tutmamış insanlar gibi milletten kaçan bir iktidar değiliz. Anayasa Mahkemesi'nin yaptığı oyunlardan sonra biz dedik ki 'Cumhurbaşkanı'nı millet seçsin'. İşte

bunun için bir takım anayasa değişiklikleri yaptık. Onu da Anayasa Mahkemesi'ne götürdüler. Çünkü bunlar millet kaçkını. Çünkü bunlar milletten korkuyorlar. Bu nedenle şimdi milletin dediğinin olması için hepimiz AK Parti demeliyiz. Çünkü biz bu ülkenin, bu coğrafyanın birliği ve beraberliği için çalışıyoruz" diye konuştu.

(Nİ-SA-VB-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title