Haberler

Ak Parti, Çorum'da Temayül Yoklaması Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Çorum il ve ilçe aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapıldı.
Afra Kültür Merkezi'nde yapılan temayül yoklamasında Çorum ve ilçe belediye başkanlıkları için bin 300 delege oy kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Çorum il ve ilçe aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapıldı.

Afra Kültür Merkezi'nde yapılan temayül yoklamasında Çorum ve ilçe belediye başkanlıkları için bin 300 delege oy kullandı. AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkınbak, gençlik kolları ve kadın kollarını temsilen de birer kişinin de görev aldığı gözetim kadrosu temayülde genel merkez adına görev yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 65 aday adayı için toplam 1300 delegenin oy kullanarak görüşünü ifade edeceğini, beldelerin temayüllerini daha sonraki bir tarihte gerçekleştireceklerini açıkladı. Ceylan, temayülün hayırlı olması için temennide bulundu.

Temayül yoklamasına partililerin ilgisi yoğun oldu. Sabah saat 10.00'dan itibaren başlayan oy kullanma işlemi saat 15.00'te sona erdi. Oy kullanma işleminin açılmasının ardından sandıklar açılarak zarflar tek tek sayıldı. Sayılan zarflar çuvallara konularak genel merkeze götürülmek üzere mühürlendi. Temayülle birlikte, kamuoyu yoklaması, il başkanı ve milletvekillerinin görüşü neticesinde genel merkezin kararı ile belediye başkan adayı belirlenecek. AK Parti belediye başkan adaylarının Kasım ayı sonu itibariyle netleşmesi bekleniyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nesrin Ulema Ak Parti İzmir Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title