Haberler

    Aile İşi 8. Bölüm Fragmanında Gündem Kıskançlık!

    Aile İşi 8. bölüm fragmanında sürpriz bir oyuncu ile sahneler şenleniyor.

    Aile İşi 8. bölüm fragmanında sürpriz bir oyuncu ile sahneler şenleniyor. ATV'nin seivilen dizilerinden Aile İşi 8. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi ve yeni bölümde neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı. Aile İşi 8. bölümde Müjde Hakan'a kızıp yemeğe çıkma teklifini kabul eder.. Peki Aİle İşi 8. bölüm 8.bölüm fragmanında başka neler ortaya çıktı? İşte sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

    Kudret sayesinde 'Aile İşi'nden emin olan Arif, aileyi dağıtacak bir planı hayata geçirir. Müjde, Hakan'a kızıp Kaan'ın yemek teklifini, Müjde'ye misilleme yapmak isteyen Hakan da İlayda'nın yemek teklifini kabul eder. İki çiftin aynı masada buluşması, komik kıskançlık nöbetlerini ve eğlenceli arızaları beraberinde getirir.

    Ece'nin hatırladığı eski bir doğum günü, 'Aile İşi' üyelerini yepyeni komik durumların içine sokar. Ece'nin tedavisi için, bu doğum gününün birebir canlandırılması gerekmekte ve herkese önemli görevler düşmektedir.Ayrıca Sami Bey'in isteği üzerine ailecek gidilecek check up, işleri daha da karıştırır. Hakan yüzünden karışan tahlillerden ötürü herkes Hakan'ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zanneder.Hakan'ın bir an olsun heyecanlanmaması, korkmaması ve paniklememesi gerekmektedir. Hakan'a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan 'Aile İşi' üyeleri ecel terleri dökerken Hakan'ın hayatını da kabusa çevirir.Doğum gününe her türlü arızaya rağmen hazırlanan ailemizin evine, doğum günü gecesi yürekleri ağza getirecek bir misafir gelir.

    Aile İşi'ne taze kan

    Yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan Aile İşi dizisi kadrosuna Bülent Çolak dahil oldu. Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Ulvi karakteri ile büyük bir başarı yakalayan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Bülent Çolak canlandıracağı Cemali karakteri ile izleyiciyle buluşacak. atv'de ekranlara gelen Aile İşi dizisi, kadroya yeni katılan Bülent Çolak ile kahkaha tufanı estirmeye devam edecek.

    Başrollerini Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu ve Gülay Baltacı gibi isimlerin paylaştığı Aile İşi, yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları saat 20.00'de atv'de

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title