Haberler

Ahmet Yaptırmış: " İstikrar ve Huzur İçin Tek Çare Ak Parti"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1Kasım seçim çalışmalarına Erzurum’un Aşkale ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, 1Kasım seçim çalışmalarına Erzurum'un Aşkale ilçesinde devam etti.

Aşkale İbrahim Polat İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Yaptırmış, kendisinin Aşkeleli olduğunu ve Aşkale ilçesinin hak ettiği hizmetlerin devamı için AK Parti Adayı olduğunu belirterek, "Biz buranın evladıyız ben Belediye Başkanı dönemimde de okula gelip gidiyordum beni tanırsınız, ben sizlere hizmet için buradayım size hizmet etmekten şeref duyuyorum. Dediğimiz gibi bu seçimde sizlerin dua ve desteklerinize ihtiyacımız var" diyerek destek istedi.

Yaptırmış AK Parti politikalarında eğitim ayrı bir yerinin bulunduğunu belirterek, özellikle okul ve öğretmen atamalarında istenilen seviye olmasa bile geçmiş yıllara oranla gelişme sağlandığını söyledi. Okul sayısı konusunda yetersizlik yaşandığı dönemin artık geride kaldığını dile getiren Ahmet Yaptırmış, "Fiziki yapısı çok kötü olan, hatta bir okulda olması gereken araç ve gereçlerden yoksun, ilkel yöntemlerle eğitim yapıldığını hatırlıyoruz. AK Parti'nin Eğitim konusunda ileri seviyede bir çok yeniliklere imza attı. Başta kitap konusunu ele alan AK kadrolar, ülke genelinde ilk ve orta eğitimde ders kitapları ücretsiz dağıtılarak, veliler bu yükten kurtarıldı. En önemlisi ise bu ders kitaplarını bizim tarih, kültür ve inançlarımız yönünde doğru bilgilerin yer alması ve buna göre eğitim verilmesi sağlandı. Bir sınıfta 40-50 öğrencinin ders gördüğü zamanlar artık geride kaldı. Gelişen teknolojiye uygun okul ve derslikler yapılırken, bunun yanında yine teknolojik eğitim araç ve gereçlerle öğrencilerimiz, çocuklarımız tanıştırıldı" diye konuştu.

Aşkale Çok Programlı Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve çalışanlarla sohbet eden Yaptırmış, "Biz burada siyaset yapmayacağız burası eğitimin odağı, bizim amacımız bu seçimin siyasi olmaktan çıkıp Türkiye kaderini belirleyecek siyasetin olması, o yüzden destek ve dualarınızı bekliyoruz. Yaptırmış, öğretmenlerle yaptığı sohbette bakın burada ne güzel başörtülü, başörtüsüz öğretmenlerimizle huzurlu bir ortamdayız, geçmişte bunların sıkıntısı çok yaşandı tekrar bu sıkıntıların yaşanmaması için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var" söyledi

Aşkale Cami cemaatiyle sohbet eden Ahmet Yaptırmış, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Mahalle İmamları toplantısına katılan Ahmet Yaptırmış, "Bizler de yaptığınız bu önemli toplantıya katılarak, sizlerden desteğinizi istemeye geldik. Ben bir kardeşiniz olarak bu seçimde sizlerin de bildiği gibi adayım desteğinizi bu kardeşinizden esirgemeyin" diyerek gezisini tamamladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Ak Parti Erzurum Aşkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title