Haberler

Ağrı'da Öğretmenler Tiyatro Topluluğuna Yoğun İlgi

Ağrı'nın Patnos İlçesinde Görevli Öğretmenlerden Oluşan Tiyatro Topluluğu Tarafından Oynanan 'Komşu Köyün Delisi' Adlı Oyun Vatandaşların Yoğun İlgisi ile Karşılaştı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde görevli öğretmenlerden oluşan tiyatro topluluğu tarafından oynanan 'Komşu köyün delisi' adlı oyun vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde 'Patnos Öğretmenler Tiyatro Topluluğu' tarafından oynanan ve bir muhtar adayının gazeteye ilan vererek köye deli aranması ile başlayan oyun izleyiciler tarafından beğeni ile seyredildi. Yaklaşık 1.5 saat süren oyunun ardından Vali Vekili Mehmet Ali Sağlam, oyunu hazırlayan öğretmenlere birer gül vererek tebrik etti.

Tiyatro etkinliğine Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Ahmet Altunbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Patnos Kaymakamı Tuncay Dursun, Taşlıçay Kaymakamı M. Şamil Horasanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(BH-AKK-Y) 03.05.2008 15:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title