Haberler

Afyonkarahisar'da "Şiir ve Kaside Gecesi"

Afyonkarahisar'da Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği Tarafından Peygamber Efendimizi Anmak İçin "Şiir ve Kaside Gecesi" Düzenlendi.

Afyonkarahisar'da Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından Peygamber Efendimizi anmak için "Şiir ve Kaside Gecesi" düzenlendi.

Afyonkarahisar Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen konser öncesi konuşan Afyonkarahisar'da Yardıma Muhtaç Aile ve Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Peygamber Efendimize yapılan saygısızlıkları kınadı. Peygamber Efendimize geçtiğimiz ve bu yıl densizlik yapıldığını ifade eden Birliktir, "Hala ders almadılar. Ders almamaya da devam ediyorlar. Devir birlik olma devridir" diye konuştu. Daha sonra konsere katılan Dursun Ali Erzincanlı ve Öler Tolga, şiir, kaside ve ilahilerle izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Spor salonunu tamamen dolduran vatandaşlar, Erzincanlı'nın okuduğu şiirlerle maneviyatın doruğuna çıktı.

Konseri, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, DYP Genel Başkan Yardımcısı Gültekin Uysal, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Çoban, sendika başkanları ile yaklaşık 5 bin kişi izledi.

(SY-AT-Y)

17.03.2007 17:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title