Haberler

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin 12 İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

Güncelleme:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı yaklaşan kongreler öncesi 12 ilçenin başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunseven, düzenlediği basın toplantısında, aday belirleme sürecinin kentte sorunsuz geçtiğini kaydetti.

AK Partinin 5. Olağan Kongre sürecinde partinin daha da güçlenmesi ve 2015 seçimlerinde başarıyı daha da artırmak için ilçelerde yaptıkları çalışmaların sonuna geldiklerini söyleyen Yurdunuseven, şöyle devam etti:

"Yaklaşık bir aydır bütün ilçelerimize koordinatör yönetim kurulu üyelerimiz koordinatör Milletvekilimiz Ali Aşlık defalarca gitmişlerdir. Yine aday arkadaşlarımızla değişik zamanlarda İl başkanlığımızda bir araya gelinmişti. Tüm teşkilat mensuplarımızla en geniş düzeyde istişare edilerek en doğru karara ulaşılmaya çalışılmıştır. Geçen hafta sonu belde kongrelerimizi tamamladık. İlçe kongrelerimiz de bu hafta sonu başlıyor. Tüm kongrelerimizin bir bayram havasında geçeceğine ilçelerimizde partimizi en güçlü kılacak yönetimlerin oluşacağına inanıyoruz. Bun inanç ve kadrolarımıza duyduğum güvenle yeni dönemde görev alacak ilçe başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Yurdunuseven'in açıkladığı ilçeler ve başkan adaylarının isimleri şöyle:

"Emirdağ-Serkan Koyuncu, Çobanlar-Abdil Tıkır, Bolvadin-Halil İbrahim Sevim, İscehisar-Murat Dikmen, Bayat-Ahmet Hilmi Özbakan, Hocalar- İsmail Özkuleli, Kızılören-Mehmet Yeşilyurt, Sandıklı-Ahmet Mahmut Saylık, Evciler-Şevki Karataş, Dazkırı-İsmail Şengül, Çay-Ali Çelikbaş ve Merkez-Bülent Eser."

Ayrıca, kentte 6 ilçenin başkan adaylarını belirlemek için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Ali Aşlık Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title