Haberler

Camide cihazlarını şarj eden gazeteci, not ve para bırakıp "helallik" istedi

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir gazeteci, camide kamerasının bataryalarını şarj ettikten sonra imama "helallik" istediği bir notla bir miktar para bıraktı. Notu bulan muhtar, notu ve parayı cami imamına teslim etti.

İlçeye bağlı Arıtaş Mahallesi'ne haber için giden bir gazeteci, Nur Camisi'nde kamerasının biten bataryasını şarj ettikten sonra elektrik panosunun içine "Bataryamı caminin elektriğiyle şarj ettim. Bu parayı kullandığım elektrik için bıraktım. Lütfen kabul edin. Hakkınızı helal edin" yazılı bir notla 10 lira para bıraktı.

NOTU VE PARAYI MUHTAR BULDU

Mahalle Muhtarı Mehmet Candemir, elektrik panosundaki notu ve parayı gördüğünde şaşırdığını belirterek, ilk defa böyle olayla karşılaştığını söyledi. Candemir, öğlen namazını kılmak ve sayacı kontrol için camiye geldiğini ifade ederek, "Mahallemizde bulunan camilerimizin sayaçlarını ne kadar elektrik geldiği için kontrol ediyoruz. Namazdan önce elektrik sayacını kontrol etmek istedim. Panoda bir not ile yanında 10 lira para bırakmış bir vatandaş. Notta gazeteci olduğunu belirten kişi, bataryalarını camide şarj etmiş ve caminin elektriğini kullandığı için helallik isteyerek para bırakmış." diye konuştu.

Camide cihazlarını şarj ettiği eden gazeteci not ve para bırakıp 'helallik' istedi

TÜM İNSANLIK İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK

Notu okuduğunda çok duygulandığını anlatan Candemir, durumu cami imamına bildirip parayı teslim ettiğini aktardı. İmamın da notu ve parayı gördüğünde kendisi gibi şaşırdığını anlatan Candemir, yapılan hareketin tüm insanlık için güzel bir örnek olduğunu dile getirdi.

Camide cihazlarını şarj ettiği eden gazeteci not ve para bırakıp 'helallik' istedi

Kaynak: AA / Güncel

Arıtaş Afşin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Deli:

Düşünsene adam notu bırakıyor yarım saat sonra haberi yapmak için köye geliyor bence müthiş taktik olur

7
3
yanıtYanıtla
AFAROZ:

BU TÜR HIYARLAR BOL MİKTARDA MEVCUT. Bİ DE GAZETECİ OLACAK. ULAN O CAMİNİN ELEKTRİK PARASI NE İMAMIN CEBİNDEN ÇIKIYOR NE DE CAMİ İMAMIN TAPULU MALIDIR. . . ÜSTELİK AZ MİKTARDA PARA BIRAKMIŞ. HANİ BUNUN TRT PAYI, YANDAŞ PAYI, KAÇAK KULLANIM PAYI, OKUMA BEDELİ :)) NEYSE EKSİK KALAN KISMI DEFTERE YAZARIZ. AMA GÜNAH DEFTERİNE :))

4
6
yanıtYanıtla
AAA:

Cami notlarıda çok meşhur oldu.

5
4
yanıtYanıtla
Hakkı Kürt:

Elektrik prasını devlet ödüyor cemaat değil

4
4
yanıtYanıtla
Kaady:

Uydur uydur ipe diz

2
1
yanıtYanıtla
Böyle hayatın ...:

Reklam kokuyor

2
1
yanıtYanıtla
!!!:

tüm yorumlar fesatlık kokuyo. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title