Haberler

Aek Kulübü Yöneticileri, Hüseyin Çimşir Transferi İçin Trabzon'da

Trabzonspor'un Başarılı Orta Saha Oyuncusu Hüseyin Çimşir'i Transfer Etmek İsteyen Yunanistan'ın Aek Kulübü Yöneticileri, Bugün Akşam Oynanacak Trabzonspor-fenerbahçe Maçında Tecrübeli Futbolcuyu İzleyecek.

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hüseyin Çimşir'i transfer etmek isteyen Yunanistan'ın AEK Kulübü yöneticileri, bugün akşam oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tecrübeli futbolcuyu izleyecek.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in geçtiğimiz günlerde takım kaptanı Hüseyin Çimşir ile 3 yıllığına anlaştıklarını duyurmasının ardından bugün Bordo-mavili kulüpte sürpriz bir gelişme yaşandı. Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK'nın yardımcı antrenörü, kulüp menajeri ve bir yöneticisi, bugün Trabzon'a gelerek Hüseyin Çimşir'in transferi için Bordo-mavili yöneticilerle görüştü. Gizlilik içinde sürdürülen görüşmelerle ilgili olarak bir açıklama yapılmazken, AEK heyetinin bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tecrübeli futbolcu Hüseyin Çimşir'i izleyecekleri öğrenildi.

(GÖK-ÖS-İY-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title