Haberler

Adile ve Münir Soluğu Karakolda Alır!

Güncelleme:

'Hangimiz Sevmedik' yeni bölümü ile 16 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak!

TRT 1'in bol kahkahalı sıcacık mahalle dizisi 'Hangimiz Sevmedik' her hafta konularıyla Yeşilçam'a göndermeler yaparken diğer yandan da özlenen mahalle yaşamının sıcaklığını ekrana getirmeye devam ediyor.

Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Yeliz Kuvancı ve Can Yaman'ın yer aldığı 'Hangimiz Sevmedik' 16 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'da 22'inci bölümü ile ekrana gelecek.

'Hangimiz Sevmedik' 16 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de yeni bölümü ile yayınlanacak!
Tarık ile Itır'ın kaçtığını öğrenen Adile ile Münir soluğu karakolda alır. Yine kendilerini nezarethaneye attırmayı başarırlar. Mahalleli Tarık ile Itır'ın kaçtığını öğrenir. Ancak Perran'dan saklamaya çalışırlar. Adile ve Münir'in evleneceği haberi Yuvacık mahallesinde bomba etkisi yaratır. Diğer yandan Ayşen ve Şener de boş durmayacak ve Münir ile Adile'yi yıldırmak için ellerinden geleni yapacaklar.

İlyas sonunda Emel'e aşık olduğunu itiraf eder. Ancak İlyas'ı bir sürpriz beklemektedir. Tarık ve Itır'dan gelen haber Yeşil ve Çam ailelerini şok edecek.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan 'Hangimiz Sevmedik' 16 Ocak 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE
Senaryo: Alphan Dikmen – Başak Angigün
Müzik: Günay Uysal
Oyuncular: Can Yaman (Tarık Çam) – Yeliz Kuvancı (Itır Yeşil) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil) ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam) Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça) Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler) Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol) Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel) Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler) Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney) Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir) Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir) Ersin Arıcı (Sami )
Konuk Oyuncular: Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)
Konuk Oyuncu: Ayten Uncuoğlu (Adalet)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Bozkurt Yeliz Kuvancı Bülent Şakrak Altan Erkekli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title