Haberler

Adana: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adanaspor, Deplasmanda Osmaniyespor Karşısında Elde Ettiği Galibiyetle Moral Arttırdı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Adanaspor, deplasmanda Osmaniyespor karşısında elde ettiği galibiyetle moral arttırdı.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, Osmaniye'de kendilerini yalnız bırakmayan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ile Turuncu-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, "Başarılarımız bundan sonra da devam edecek. Adanaspor'u şampiyon yapana kadar birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Bize destek olduğunuz sürece bu sezon mutlaka 2. lige çıkacağız" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Zafer Göncüler, Osmaniyespor karşısında elde ettikleri 2-0'lık galibiyette soyunma odasında yaptığı konuşmanın etkili olduğunu vurgulayarak, "Futbolcularım bana 'iyi oynuyoruz' dediler ama ben karşı çıktım. Ben 'iyi değiliz, Şırnak maçını unutmayın, 1-0 güvenli bir skor değil' diyerek uyarıda bulundum. Dursun'u oyuna alarak üçlü savunmaya döndük, liberolu oynadık. İlk yarı golün haricinde bir şey yapmadık. Soyunma odasına galip girmemiz şansın yanımızda olmasından kaynaklandı. İkinci yarı ikinci golü bulana kadar daha çok pas yapmamız gerekirdi. İstediklerimizi 2-0'ı bulduktan sonra yapabildik. Mücadele iyi ama oyun olarak henüz iyi değiliz" diye konuştu.

Maç fazlasıyla lider olmanın keyfini çıkaracaklarını ifade eden Göncüler, çıkışın süreceğini sözlerine ekledi.

Teknik direktör Göncüler, Şırnakspor maçında kaybedilen puanları telafi eden futbolcularına bugün yapılan idmanın ardından iki gün izin verdi. Adanasporlu futbolcular pazartesi günü saat 14.00'te Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanarak Nusaybin Demirspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title