Haberler

Adana'da Üniversite Öğrencisinin Öldürülmesi

Adana'da, üniversite öğrencisinin, annesiyle evine gittiği sırada silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tetikçi olduğu ileri sürülen kişi gözaltına alındı.

Adana'da, üniversite öğrencisinin, annesiyle evine gittiği sırada silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tetikçi olduğu ileri sürülen kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde 14 Mayıs'ta Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk'un (23), annesi Aysel Yaluk ile evinin önüne geldiği sırada silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmayı derinleştirdi.

Polis ekipleri, Yaluk'un kız arkadaşı S.Y'nin eski erkek arkadaşı Muhammet Emin, annesi Gülesin ve babası Ali Kahraman'ın cinayetin azmettiricisi oldukları iddiasıyla tutuklandığı soruşturma doğrultusunda tetikçinin Harun E. olduğu bulgusuna ulaştı.

Şüphelinin gidebileceği adreslerde arama yapan ekipler, zanlıyı saklandığı Ceyhan ilçesindeki evde yakaladı.

Ailecek keşif yapmışlar

Cinayet Büro Amirliğine götürülen zanlının, olayın meydana geldiği sokakta, Muhammet Emin Kahraman, annesi ve babasıyla bir kafede bekleyerek keşif yaptığı belirlendi. Zanlının olay günü de aileyle cinayetin işlendiği sokağa geldiği ve Yaluk'u öldürdükten sonra birlikte kaçtığı öne sürüldü.

Şüpheli Harun E'nin cinayeti, baba Ali Kahraman'dan bir yazlık ve bir dükkan alma karşılığında işlediği iddia edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay

Merkez Çukurova ilçesinde 14 Mayıs'ta Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk, annesi Aysel Yaluk ile evinin önüne geldiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Kandemir Yaluk, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Soruşturma kapsamında Yaluk'un kız arkadaşı S.Y'nin eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Muhammet Emin, annesi Gülesin ve babası Ali Kahraman, kız kardeşleri Ramize Ç. ve Rezzan S. ile enişteleri Burhan S. ve Gökhan Ç. gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Muhammet Emin Kahraman ile anne ve babası tutuklanmış, diğerleri adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Kahraman Çukurova 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title