Haberler

Adana'da Ramazan Denetimleri

Adana'nın Merkez İlçe Yüreğir Belediyesi Tarafından Ramazan Ayı Nedeniyle 3 Bin İş Yeri Denetlenirken, Kurallara Uyduğu Belirtilen 10 İşletmeye Örnek Teşkil Etmeleri Amacıyla, 'Hizmet Takdir Belgesi' Verildi.

Adana'nın merkez ilçe Yüreğir Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle 3 bin iş yeri denetlenirken, kurallara uyduğu belirtilen 10 işletmeye örnek teşkil etmeleri amacıyla, ''Hizmet takdir belgesi'' verildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, belge verilecek iş yerlerini ziyaret ederek, daha kaliteli hizmet için çalışmalarını istedi.

Belediyelerin sadece ceza kesen kurumlar olarak anıldığını anımsatan Topçu, şöyle konuştu:

''Biz Ramazan boyunca başlattığımız uygulama ile hijyen, çalışma koşulları bakımından örnek iş yerlerine takdir belgesi verilmesini kararlaştırdık. Bu uygulamayı diğer iş yerlerine örnek olması için yapıyoruz. Umarım yakın bir zamanda Yüreğir'de, bütün işletmeler bu belgeleri alır''.

Topçu, daha sonra ilk olarak ziyaret ettiği Vizyon Kebap işletmecisi Abdulkadir Kaplan'a belgesini verdi.

Ramazan ayı başlangıcından bu yana 3 bin iş yerinin denetlendiği, bunlardan kurallara uymayan bin 600 işletmeye ise uyarı da bulunulduğu belirtildi.

(FK-AB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title