Haberler

Adana Aski Spor'da Yakın Doğu Üniversitesi Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor'da cumartesi oynanacak olan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) maçının hazırlıkları devam ediyor.

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, geçen hafta sonu zorlu Ordu deplasmanından galibiyetle çıkmayı başardıklarını belirterek, "Bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü kazandığımız takdirde üst sıralara çıkmaya başlayacaktık. Sporcularımız salı sabahından bu yana antrenmanlara başladılar. Üzerimizdeki ölü toprağını attığımızı düşünüyorum. Cumartesi günü önemli bir maçımız var. Son haftaların güçlü ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi'ni ağırlayacağız. Hedefimiz bu maçtan da galip ayrılmak ve galibiyetleri seri haline getirmek olacak. Bunun yolu taraftarlarımızın desteğinden geçer. Başta Şimşekler grubu olmak üzere tüm Adanalı basketbolseverleri bu maçta aramızda görmek isteriz" diye konuştu.

Adana ASKİ Spor ile Yakın Doğu Üniversitesi arasındaki karşılaşma 13 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynanacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Yücel Bilyoner Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title