Haberler

Adana Ankara Saldırısını Protesto Etmek İsteyenlere Müdahale

Ankara saldırısını protesto etmek isteyenlere müdahaleAnkara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen sendika ve meslek örgütlerine polis müdahale etti.

Ankara saldırısını protesto etmek isteyenlere müdahale

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen sendika ve meslek örgütlerine polis müdahale etti. Yürüyüşe katılan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş de gazdan etkilendi.

Bazı sendika ve meslek örgütleri Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek için Adana Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Çevik kuvvet ekipleri yaklaşık 150 kişilik grubun etrafını çevirip ablukaya alırken, grubun yürüyüşüne izin vermeyeceklerini bildiren polis yetkilisi, belediye önünde basın açıklaması yapabileceklerini söyledi.

Grup temsilcileri polis müdürlerini ikna etmek istedi ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine yürüyüşe başlayan gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Grubun önünde bulunan CHP Milletvekili İbrahim Özdiş de sıkılan gazlardan etkilenince yanında bulunanların yardımıyla alandan uzaklaştı.

Grup, müdahale sırasında gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılması için belediye önünde oturma eylemi yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Özdiş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title