Haberler

Acun, Survivor'da Yarışmacıların Karşısında İskender Yedi

Güncelleme:

Oyun öncesi açlıkla mücadele eden yarışmacılara ödülü açıkladıktan sonra karşılarında iskender yiyen Acun, yarışmacılara zor anlar yaşattı.

İzlenme rekorları kıran yarışma Survivor bu hafta yine ilginç anlara sahne oldu. Adada açlıkla mücadele eden yarışmacılara iskender ödülü verildi. Acun, yarışmacıların karşısında ödülün denemesini yaparken bazıları bakmakta bile zorlandı. Oyunu kazanıp iskenderi yiyen ekip ise Gönüllüler oldu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (30)

ikMobil-ANDROID:

izlemeyin bu programmi

19
5
yanıtYanıtla
Asil Mobil-ANDROID:

Bu oyunu yine turabi kazandırdı

12
10
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

İnsanların akılları ile dalga geçiyor.tamamen aşağılama.

18
1
yanıtYanıtla
bekirmobilWeb@haberler.com:

Adam kendi kanalinda kendi programinda iskender yemis..alt tarafi iskender yani. Atla deve degil yani.bu ne abarti...yahudi israil ajani diyenler var.bu cahillikten ne zaman kurtulcaz bilmemki...

10
9
yanıtYanıtla
YapbozmobilWeb@haberler.com:

Çok aptal bi program

15
0
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.com:

Zikkimin kökünü ye acun vatan haini insanlara kötülük ve çıkar asiliyor

10
3
yanıtYanıtla
sanane Mobil-ANDROID:

şu acundan nefret ediyorum.

12
1
yanıtYanıtla
mercekmobilWeb@haberler.com:

Penaltı oyunu esnasında turabi ve hilmicemi hasana laf sokarken gördüm survivordan soğudum resmen şampiyonluk ünvanı bunlara ağır gelmiş...

11
1
yanıtYanıtla
kutahyaliMobil-ANDROID:

ADAMLAR HER HAFTA 30 40 BIN TL ARASI PARA ALIYOR. HAYIRLARINAMI ORDALAR. NIYE BI HAFTA DAHA KALMAK ISTOYORLAR

12
0
yanıtYanıtla
keremmobilWeb@haberler.com:

Turk gelenek kultur orf adet ini katleden toplumu uyusturan tuketim toplumu yapmaya calisan genclere hicbirsey vermeyen Bir tv kanali var.kanal alacak parayi nerede bulmus acaba. Shit yesin..

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title