Haberler

ABD'Lİ Manken Kelsey Quayle Aracında Vurularak Öldürüldü

Güncelleme:

ABD'de 28 yaşındaki model Kelsey Quayle sabah işine giderken aracında silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan model hayatını kaybetti.

Mankenlik kariyerine devam etmek için erkek arkadaşıyla birlikte Atlanta'ya taşınan 28 yaşındaki Kelsey Quayle, işe giderken kendi kullandığı araçta vuruldu.

"O BUNU HAK ETMEDİ"

Quayle'nin bilincini kaybetmesinin ardından zincirleme kaza oluştu. Hastaneye kaldırılan Quayle hayatını kaybetti. Kelsey Quayle'nin kız kardeşi "Bunu yapanların kim olduğunu bilmek istiyorum. O bunu hak etmedi" dedi.

ABD'Lİ Manken Kelsey Quayle Aracında Vurularak Öldürüldü

POLİS KAZA ZANNETTİ

Bu arada polis ilk başta modelin aracın kontrolünü kaybedip kaza yaptığı görüşündeydi. Ancak doktorların kadının ateşle silahla vurulduğunu tespit etmesinden sonra durum anlaşıldı.

ABD'Lİ Manken Kelsey Quayle Aracında Vurularak Öldürüldü

VURULDUKTAN İKİ GÜN SONRA ÖLDÜ

Olay 8 Ekim'de meydana geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç kadın iki gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABD'Lİ Manken Kelsey Quayle Aracında Vurularak Öldürüldü

ABD'Lİ Manken Kelsey Quayle Aracında Vurularak Öldürüldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atlanta Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

OSMANİYE:

VÜCUDUNU HERKESE SERGİLEDİN AMA MEZARA TEK GİRECEKSİN. ONU DA BİLİYORSUN DEĞİL Mİ

7
21
yanıtYanıtla
ŞK:

KARI TAŞ GİBİ

4
17
yanıtYanıtla
Önde Giden:

üzülmeye değmez.bolbol hevla yicez.

5
15
yanıtYanıtla
Caiz değil:

çok dogru söyledin kanka;)

yanıt4
yanıt6
Dr-Alaska:

Aynen katılıyorum bilader.

yanıt0
yanıt1
PİLAV ÜSTÜ DÖNER AYRAN TULUMBA TATLISI:

hevla güzel değil pilav üstü döner ayran ve tulumba tatlısı ne dersin

yanıt0
yanıt2
dr.alaska:

yazıkya bu güzelliğe insan kıyarmı.

16
4
yanıtYanıtla
...:

NİYE VURDUNUZ BANA VERSEYDİNİZ

11
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kimin canını yaktı kim bilir

7
7
yanıtYanıtla
tan gürkan:

bireysel silahlanmaya hayır

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title