Haberler

Yeni arabası ile 2 geyiğe çarpan adam, aynı gün milyoner olduğunu öğrendi

Güncelleme:

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde bir kişi, yeni arabası ile iki geyiğe çarptıktan saatler sonra piyangodan çıkan 2 milyon dolarlık ikramiyenin sahibi olduğunu öğrendi. Talihli adamın aldığı bilete büyük ikramiye isabet etme olasılığı ise 12,6 milyonda bir olması herkesi şaşırttı.

Kuzey Karolina Eğitim Piyangosu tarafından dün yapılan açıklamada, ikramiyenin sahibi Anthony Dowe'un işe giderken kaza geçirdiği belirtildi.

"BU ÇOK ÇILGINCAYDI"

İki geyiğe çarptığı kaza sonrası evine giden ve bir süre uyumak isteyen Dowe, ikramiyeyi kazandığının nasıl farkına vardığını anlatırken "Uyandım ve biletlerime baktım. Dördüncü bileti kontrol ettim ve 4 rakamını gördüm ve ardından bir sonraki rakamı ve bir sonraki rakamı ve bir sonraki rakamı gördüm. Vay canına, dedim. Bu çok çılgıncaydı." dedi.

ALDIĞI BİLETE İKRAMİYE İSABET ETMESİ 12,6 MİLYONDA BİR

Aldığı bilete büyük ikramiye isabet etme olasılığı 12,6 milyonda bir olan Dowe, Raleigh piyango merkezinden vergi kesintileri ile 1,4 milyon olan ödülünü aldı. Dowe, kazandığı ikramiye öncelikli olarak anne ve babasının evinin tadilatına ve kendi arabası ile yeğenin arabasının tamirine ayıracağını söyledi.

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

?:

geyik mi bilet almış?

9
0
yanıtYanıtla
emre akkaya:

geyik son maçtan yatmış, sağdaki tabela almış bileti haberi okumadın galiba

yanıt0
yanıt0
XcX:

12.6 milyonda bir ihtimale herkes şaşirmiş! Peki bizdeki çışgın sayısalda kazanma ihtimalimiz kaçta bir 623 milyon küsürde 1 ihtimal:))) ve hâla oynayan varsa burdan onlara selam olsun :)))

6
0
yanıtYanıtla
Tarik:

Beyin yok herhalde adam zengin olmuş ev tadilati araba tamiri diyor

6
0
yanıtYanıtla
mazlum:

bizde olsa o ikramiye geyiklere çıkardı.

5
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Bizde kimseye çıkmaz paralar cukkaya gitti ben eşşektim gittim bilet aldım birdaha asla almam

3
1
yanıtYanıtla
Balaban:

12. 6 milyonda bir ihtimal olduğunu duyunca tüylerim diken diken oldu, gözlerim fal taşı gibi açıldı, dilim tutuldu. Şimdi hastanedeyim.

3
0
yanıtYanıtla
FB’li:

Senin turkiyede 3 milyonluk buyuk ikramiyeyi kazanma sansindan haber ver once ? Yilbasi cekilisinden bahsetmiyorum bile ! 3 milyon $500 bin bile degil

2
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Durmak yok, kazanmak var.

0
2
yanıtYanıtla
OZı:

Sadece yorumları okuyorum çok zevkli :D:D:D:D

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title