Haberler

ABD'de Petrol Rafinerisinde Kaza: 4 Ölü

ABD'deki En Büyük Seyyar Vincin Houston Eyaletindeki Bir Petrol Rafinerisinde Devrilmesi Sonucu Meydana Gelen Kazada 4 İşçi Öldü, 6 İşçi de Yaralandı.

ABD'deki en büyük seyyar vincin Houston eyaletindeki bir petrol rafinerisinde devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 işçi öldü, 6 işçi de yaralandı.

Petrol rafinerisinin sahibi LyondellBasell şirketinin Başkan Yardımcısı John Roecker, Houston eyaletinin güneyinde yerel saatle 14.00'de meydana gelen kazada, büyük vincin daha küçük bir vincin üstüne düştüğünü ya da düşerken çarptığını söyledi. Roecker, ölenlerin devrilen vincin bulunduğu alanda olduğunu, ancak yetkililerin kaza kurbanlarının vincin altında mı yoksa üstünde mi bulunduğundan tam emin olmadıklarını kaydetti.

Houston İtfaiye Departmanı Şef Yardımcısı Omero Longoria, yaralılardan 3'ünün kazanın meydana geldiği yerde tedavi edildiğini, durumları ciddi olan 2 yaralının ise helikopterle Memorial Hermann-Texas Tıp Merkezi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındıklarını bildirdi. Longoria, diğer yaralı işçinin ise hastaneye gönderildiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title