Haberler

Babasıyla tartıştıktan sonra eve dönmeyen 17 yaşındaki kız, 300 kilometre uzakta bulundu

Güncelleme:

Aksaray'da babasıyla tartıştıktan sonra eve dönmeyen ve 9 gündür kayıp olan 17 yaşındaki E.G., Ankara'daki arkadaşının evinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Şifahane Mahallesi 3102 Sokak'taki Çelik Apartmanı'nın 1'inci katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki kızı E.G.'yi çarşıda erkek arkadaşıyla gören baba, eve geldiğinde kızıyla tartışmaya başladı.

EVDEN ÇIKTI, BİR DAHA DÖNMEDİ

Tartışmanın yaşandığı günün ardından sabah erken saatlerde evden çıkan E.G., 8 gündür evine dönmedi. Evden çıktığı günün akşamı kızının gelmemesi üzerine durumu polise bildiren baba Ramazan G. (40), emniyet güçleri ile birlikte 8 gündür kayıp olan kızını aradı.

ARKADAŞININ EVİNDE BULDU

Hiçbir yerde kızının izine rastlayamayan baba, bugün kızının Ankara'da bir arkadaşının evinde olduğunu öğrendi. Hemen Ankara'ya giden baba, kızını arkadaşının evinde buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Ankara Haberler

500

Yorumlar (15)

Ebru Leyla Sit:

17 yaşında kız tâbi erkek arkadaşı olacak 18 yaşında girecek zaten normal birşey birini sevmek yani kötü birşey de yapmamış gezmeye gitmiş babası da görmüş ve gördüğün de güzel bı şekilde açıklama yapın kızım de kim bu yanında arkadaşı kızda güzel şekilde açıklama yapar anlamıyorum eve gelir gelmez kızını tartışma nedir ya yapmayın ya erkek oğlun olsaydı tamam oğlun istediği yere git dersin gerçekten bıktım böyle insanlardan...

227
503
yanıtYanıtla
İsmet berat İREZ:

Senin aklın kit belli namus diye bişey var ama o sende varmıdır bilemem çünkü bi baba kızının ilk aşkıdır çocukluktan başlar babalarına aşkı babasida onu korumaya mecburdur yanlış konuşup da kendine sovdutturme benden demesi kizlarin evlilik çağı 20 ile 25 yaş arası erkeklerinde ve o kız daha 17 yaşında babasinin kizmasida haklı bı durum bende kızımı başkasıyla el ele görsem bende kızarım seviyorsa gelsin istesin derim tabi ha deyince değil oğlanı bı tanımak lazım ilk önce ondan sonra

yanıt19
yanıt3
öylesine bir hesap:

Burada herkes çocuğu suçlamış ancak asıl anne babalara iş düşüyor. 17 yaşında bir kızın veya erkeğin birini sevmesi çok normal. Önemli olan ailenin bu ilişkinin sınırlarının neler olması gerektiğini çocuğuna "güzelce", kalp kırmadan, nedenleriyle birlikte açıklaması. Ailesi olarak da her zaman arkalarında durduklarının güvenini çocuklarına vermesi. Aile tarafından sevildiğini hisseden çocuklar ilgiyi dışarıda aramazlar. Ailesine güvenen çocuklar tehditlere şantajlara boyun eğmezler.

202
130
yanıtYanıtla
Ebru Leyla Sit:

Aynen öyle katılıyorum ????????

yanıt17
yanıt61
özgür:

kızın mı var derdin var rabbim babasına sabır versin.

155
159
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Hayırlısı kız evlâdı, o da herkese nasip olmaz, gelinin bakmaz ise kızın seni başka ellere bırakmaz ..

yanıt38
yanıt8
Haydar Türker:

Çok büyük bir klişedir "kızın var mı derdin var" Günümüzde geçersiz. Artık çocuklarıyla iletişim kuramayan anne-baba sorunumuz var, kuşak sorunumuz var. Konuşamama sorunumuz var. Tecrübe ile sabittir.

yanıt1
yanıt0
Eslem ecrin Gecit:

Anne babasını dinlemeyen bir nesil ortaya gelince durumlar kaçınılmaz oluyor tabiki anne babalara sabır diliyorum aynı zamanda çocuğunuzu sevgiye aç bırakmayın sevin sevin ki dışarıda başka şeylerde teselli aramasın başlığı okuyunca yine bir cinayet haberi zannettim çok üzgünüm inanın bir kız annesi olarak endişe ediyorum gelecekten rabbim yardimcimiz olsun

269
31
yanıtYanıtla
Umut baykal:

Öyle bir devirde yaşıyoruzki Allah tüm Anne ve Babalara yardım etsin. Bende kız babasıyım, böyle şeyleri hiç kimse ye çok görmem. Hepimizin başına gelir. Özelikle bu devirde söz dinlemeyen evlatların canı ilerde evlat sahibi olduktan sonra bizden daha çok yanar. Çünkü sonraki zaman öncesini hep aratır.

255
20
yanıtYanıtla
Kemal Y:

bence annesini sorgulayın. Bir kız babasının sözüne kulak asmıyorsa sorun babada veya çocukta değildir.

93
156
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title