Haberler

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu: Bizimkisi ilk görüşte aşk!

Güncelleme:

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, sessizliğini bozdu. Miraloğlu, "Bizimkisi ilk görüşte aşk" yorumuyla tartışmalara son noktayı koydu.

Yıllar önce yer aldığı Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk yaşta kendisinden yaşça büyük bir adamla evlendirilen çocuk rolünü oynayan Meltem Miraloğlu, 10 gün önce kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendi.Oyuncunun evliliği magazin gündemine bomba gibi düşerken, gelişmenin ardından oyuncuya tepkiler yağdı.

"BİZİMKİSİ İLK GÖRÜŞTE"

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, sessizliğini '2. Sayfa' programına bozdu. Meltem Miraloğlu evliliği hakkında, "Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umurumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk" dedi.

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu: Bizimkisi ilk görüşte aşk!

"EVLİLİK TEKLİFİ ÇOK ROMANTİKTİ"

Aldığı evlilik teklifinin çok romantik olduğunu söyleyen Miraloğlu, "Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın 'evet' der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın." diye konuştu.

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu: Bizimkisi ilk görüşte aşk!

"BEN MUTLUYUM"

Olayın duyulmasının ardından ailesinin büyük tepki gösterdiği iddia edilirken; Meltem Miraloğlu, "Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum." ifadelerini kullandı.

80 yaşındaki Amerikalı ile evlenen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu: Bizimkisi ilk görüşte aşk!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hayat Devam Ediyor Meltem Miraloğlu Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (82)

bayx:

yav arkadas bir kerede su fakirlere asik olunda yalan söylemediginiz ortaya ciksin

76
0
yanıtYanıtla
KÜÇÜK HÜSAM:

Ne evim ne arabam var.Bir güzele gönül verdim fakirsem ne günahım var.

yanıt6
yanıt1
LEYAL NEHAR:

ne konuştun be kral helal olsun BAY X adamsın. Bir kere de şu fakirlere aşık olun da görelim. İlk görüşte aşkmış ha ha ha. . . . Bende fakirken kimse yüzüme bakmıyordu. Sonra iyi bir işe girince etrafım kızlarla doldu ama ben hiç birini istemedim.

yanıt0
yanıt0
Nur:

Fakirsen ve iyi kalpliysen sana aşık olabilirim..

yanıt18
yanıt2
Erol Mehmet YIldız:

Serveti önemli değilse, servetinden feragat ettiğine dair bir belge imzala da aşkını görelim

56
1
yanıtYanıtla
İSYANKAR54:

Bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyez MONEY gibi biraz. . . .

47
1
yanıtYanıtla
KRAL YORUM:

KARDEŞİM ÇOK İYİYDİN YAA GÜLDÜRDÜN SABAH SABAH :D:D:D

yanıt0
yanıt0
Hür Koç:

Yaw he hee!

28
0
yanıtYanıtla
Yaş 57:

BENLE EVLENSEYDİ DAHA İYİ OLURDU

14
2
yanıtYanıtla
Sıcak dökümcü:

Benim yaş 23.Senin ahın gitmiş vahın kalmıştır dayı.Sen git huzurevinde takıl.Bu hatun tam benlik.

yanıt20
yanıt1
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title