Haberler

8 HDP'linin Dosyası Başbakanlık'ta

Güncelleme:

HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlığını kapsayan dosya Başbakanlık'a gönderildi. 5 HDP'li milletvekilinden sonra 8 vekilin dosyası daha işleme konmuş oldu.

HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlığını kapsayan dosya Başbakanlık'a gönderildi.

Hakkında fezleke hazırlanan milletvekilleri; Faysal Sarıyıldız, Ferhat Encü, Aycan İrmez, Çağlar Demirel, İmam Taşçıer, Feleknas Uca ve Adem Geveri ile Gülser Yıldırım.

FEZLEKELERİN GEREKÇESİ

Fezlekeler terör örgütü propagandası yapıldığı gerekçesiyle başlatılan soruşturmalar kapsamında hazırlandı.

5 HDP'Lİ VEKİL HAKKINDA DA FEZLEKE HAZIRLANMIŞTI

Geçtiğimiz hafta aralarında Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da olduğu 5 HDP'linin fezlekeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Faysal Sarıyıldız Çağlar Demirel Aycan İrmez Ferhat Encü Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

cem:

Taviz vermeyin bunlarin hepsi terörist.

43
10
yanıtYanıtla
hak:

Ya yolsuzlarin dokunulmazligi ne olacak? Atesin üzerine benzin dökünce, ülke kan gölüne dönünce unutulacakmi sandiniz?

9
3
yanıtYanıtla
hurkan:

diktator ulkelerde genelde secimler farkla kazanilir mesela fransada bir iki puanla kazanilir suryede yuzde seksen turkiyede yuzde eli misirda yuzde eli buda demek oluyorki ulkemiz suan diktatorluktur

3
0
yanıtYanıtla
yazik vatanima:

Umarim bu gözü dönmüs kana doymamis yorumcular maasli AKtrollerdir. Yok degilse, Türkiye artik ISID yuvasi olmus, ayni o caniler gibi kendilerinden olmayani yasatmayacaklar bu yobazlar.

3
0
yanıtYanıtla
yazik vatanima:

Ben bir türk vatandasiyim ve demokratim. Ya sen? Hadi saygisizligin bir yana, bu nefret bu kin bizi bitirecek. Okudugum tek sey, asin, idam edin, sürün ülkeden, hapse tikin. ve bu AKPli olmayan herkes icin gecerli, herkes vatan haini. Neymis Tayyipe biat etmemisiz. Senin gibiler yüzünden kutuplastik, düsman olduk. Yaziklar olsun sana ve senin kindar zihniyetine!

yanıt3
yanıt0
meydan:

AKP resmen 1 Kasimdan sonra, bize oy vermeyen kürtlerin evlerini baslarina yikacagiz dediler ve yapiyorlarda. Coluk cocuk, yasli demeden ezdiler, herkesi vatan haini ilan ettiler. Simdi birde kürtlerin vekillerini hapise tikin ki, bölünme neymis görün.

1
1
yanıtYanıtla
turkıyem:

basbakanım arkanızda buyuk mılet var alın hepsını ıcerı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title