Haberler

5 Kişilik Araca 13 Kişi Bindirdi, Cezayı Yedi

İngiltere'nin Totenham Kentinde Bir Öğretmen, 5 Kişilik Volvo S70 Marka Aracına Kendisi de Dahil 13 Kişiyi Bindirerek Tehlikeli Araç Kullanmak Suçundan Ceza Yedi.

İngiltere'nin Totenham kentinde bir öğretmen, 5 kişilik Volvo S70 marka aracına kendisi de dahil 13 kişiyi bindirerek tehlikeli araç kullanmak suçundan ceza yedi.

5 kişilik araca 13 kişiyi sığdırmayı başaran öğretmen Abraham Gniwosch, trafik polisine yakalanmaktan kurtulamadı.

Trafik polisinin geçen yıl tehlikeli araç kullanmak suçundan yakaladığı Gniwosch'ın, çıkarıldığı mahkeme tarafından 12 ay süreyle ehliyetine el konuldu ve 1000 sterlin para cezası ödemesine karar verildi. Mahkeme, 31 yaşındaki öğretmenin sürücü kursuna gitmesine de karar verdi.

Mahkeme heyetine, duruşma sırasında 13 kişinin araca nasıl sığdığı da anlatıldı. Buna göre, şoförün yanındaki yolcu koltuğuna biri çocuk 2 kişi, arka koltuğa ise kucaklarında 2 bebeğiyle 2 kadın ve 6 çocuk ya oturdu ya da ayakta durdu.

Bu hareketinin tehlikeli olmadığını savunan öğretmen, aracını saatte yaklaşık 40 kilometre gibi makul bir süratle sürdüğünü de belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title