Haberler

44 Malatyaspor, Maç Sonrası Stattan Çıkamadı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup'ta Payas Belediyespor ile 44 Malatyaspor arasında oynanan lig maçı sonrası olaylar çıktı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup'ta Payas Belediyespor ile 44 Malatyaspor arasında oynanan lig maçı sonrası olaylar çıktı.

BAL Ligi 4. Grup'ta 24'ncü haftada Hatay ekibi Payas Belediyespor, Malatya ekibi 44 Malatyaspor'u konuk etti. Gergin ortamda oynanan karşılaşma 1-1 sona ererken, karşılaşma sonrası olaylar çıktı. Bir grup taraftar, maç bitimi sonrası önce 44 Malatyaspor teknik heyeti ve futbolculara daha sonrada Malatyalı taraftarları taşıyan otobüslere saldırdı. Saldırı sonucunda 44 Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Yalçın Güner ile masör Ramazan Bayer kafalarına isabet eden cisim nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yalçın Güner'in kafasına altı dikiş atıldığı kaydedilirken, masör Ramazan Bayer'in uzun süre kendisine gelemediği bildirildi. Öte yandan Malatyalı taraftarları taşıyan otobüslere yapılan saldırıda 3 taraftarın yaralandığı ve ambulanslarla hastanelere kaldırıldıkları kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, karşılaşma sonrası bir grup taraftarın saldırısına uğradıklarını, yaşanan arbede sonrası stattan çıkamadıklarını söyledi.

Akagündüz, stattan polis nezaretinde çıkacaklarını kaydederek, "Maçın bitimiyle birlikte bir anda olay çıktı. Olaylar sonrasında teknik heyet ve futbolcularımızdan yaralananlar oldu. Oyuncumuz Yalçın Güner, kafasına isabet eden bir cisim sonrası yerde kaldı. Oyuncumuzu hemen hastaneye kaldırdık ve kafasına altı dikiş atıldı. Öte yandan masörümüz Ramazan Bayer'de kafasına isabet eden bir cisim sonrası uzun süre kendisine gelemedi. Masörümüzün tedavisi hastanede devam ediyor. Bizde halen stattayız. Buradan polis nezaretinde çıkacağız. Ayrıca taraftarlarımızı taşıyan 3 otobüse de saldırı oldu. Otobüslerimizin camları kırıldı ve büyük oranda maddi hasar var. Şuanda tek isteğimiz sağ salim Malatya'ya dönmek" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Güner Malatyaspor Bayer Payas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title